55è Voll - Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona: dates

Tornar

El 55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona presenta una primera onada de la seva programació de tardor, que inclou noms com el saxofonista Joshua Redman, amb el primer projecte que lidera en què compta amb una cantant convidada; Sergio Mendes, un històric de la música brasilera que debuta al festival; Ron Carter, en una gira europea que podria ser l’última del veterà contrabaixista; el fenomen del piano Sofiane Pamart; la presentació del disc  Abraça Brasil de la Sant Andreu Jazz Band, i Michel Camilo, que tocarà en un duo inèdit i d’estrena amb Marco Mezquida.

El festival presenta també projectes d’encàrrec molt ambiciosos amb la participació de músics ben joves: la Liceu Big Band, dirigida per Sergi Vergés, tindrà com a convidat solista Richard Bona, i Andrea Motis presenta el seu nou i ambiciós projecte,  Febrero, al costat de la Camerata Conservatori Liceu.

Un any més, el Conservatori del Liceu acull un autèntic festival dins del festival amb artistes com Dave Douglas, The Bad Plus, Donny McCaslin, Joel Ross, Joey Calderazzo, Aaron Parks, Chris Potter, Ralph Towner, el duo format per Sylvie Courvoisier i Mary Halvorson i el quartet cooperatiu que formen Javier Colina, Albert Sanz, Antonio Serrano i Israel Suárez,  Piraña.

La sèrie flamenca De Cajón! ha confirmat de moment quatre concerts: la guitarra de Tomatito en la seva expressió més flamenca, el final de gira apoteòsic del cantaor Miguel Poveda, el retorn d’un altre guitarrista exquisit, Dani de Morón i l’espectacle  Así Canta Jerez en Navidad.

El duo format per Lucia i Horacio Fumero (pianista i contrabaixista, filla i pare) i el concert final del projecte en homenatge a Stéphane Grappelli de la violinista Èlia Bastida són els dos concerts confirmats ara mateix a Luz de Gas.

Palau de la Música. Teatre Tívoli, Auditori de Barcelona , Jamboree, Luz de Gas, Auditori del Fòrum, Sala Paral·lel 62, Conservatori del Liceu, Harlem Jazz Club i Sala La Paloma

Població:
Barcelona
On
Palau de la Música. Teatre Tívoli, Auditori de Barcelona , Jamboree, Luz de Gas, Auditori del Fòrum, Sala Paral·lel 62, Conservatori del Liceu, Harlem Jazz Club i Sala La Paloma
Quan
Des de 18/09/2023 al 27/12/2023

Telèfon

Tel.:
932479300

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber