Fira Internacional del Vi Natural

Tornar

Fires. Vella Terra Barcelona aplega més de cent artesans europeus del vi.

Més de cent artesans del vi de tot Europa es donaran cita a la IV Fira Internacional del Vi Natural Vella Terra Barcelona, amb l’objectiu de divulgar i promocionar la producció vinícola originària de l’agricultura natural.

L’esdeveniment mostrarà els projectes de productors que conreen mitjançant la permacultura, amb varietats autòctones de les comarques catalanes. Hi participaran viticultors de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, Osona, la Conca de Barberà, Pinell de Brai i de molts altres indrets de la geografia catalana.

A la fira també hi haurà cellers pioners de França, Itàlia, Portugal o Àustria que practiquen l’agricultura ecològica, natural i biodinàmica.

Vella Terra Barcelona també promociona altres productes de l’agricultura natural i sostenible, com ara cerveses artesanes, olis d’oliva verge extra biodinàmics, pans artesanals de massa mare i cafès d’especialitat, i posa un èmfasi especial en el treball dels artesans autòctons.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Estació d'Autobusos Barcelona Nord.
Es venen les entrades a:
Estació d'Autobusos Barcelona Nord. El mateix diaVenda anticipada: GARAGE BAR (c / Calàbria 75, Barcelona).


El proper 11 de febrer celebrarem a Barcelona la quarta edició de la Fira Internacional del Vi Natural i de mínima intervenció, l'esdeveniment vinícola que reuneix a més de 100 artesans del vi de tota Europa.

Vella Terra neix de la necessitat de mostrar i promocionar aquest tipus de productes originaris de l'agricultura natural i d'afavorir el contacte entre els diferents grups del sector, com els artesans, les grans personalitats del món de l'hostaleria i les empreses dedicades a distribuir vi per tot el món.

L'esdeveniment anual es caracteritza per promocionar els projectes de tots aquells col·lectius i productors que conreen mitjançant la permacultura, amb varietats autòctones de les comarques catalanes. La Fira Vella Terra s'erigeix com un networking necessari per impulsar el vi artesanal i la cultura de la demarcació, comptem amb viticultors de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, Osona, la Conca de Barberà, Pinell de Brai i de tota la geografia catalana, a més comptem amb la presència de cellers pioners de França, Itàlia, Portugal o Àustria que practiquen l'agricultura ecològica, natural i biodinàmica. La Fira Vella Terra connecta la nostra regió amb d´altres viticultors europeus que fan vins sense cap intervenció, tant en camp com al celler: vins artesanals o extremadament ecològics, convertint-se en alguns dels vins més sans del mercat.

La Fira, a més, promociona altres productes de l'agricultura natural i sostenible com ara cerveses artesanes, olis d'oliva verge extra biodinàmics, pans artesanals de massa mare i cafès d'especialitat, fent especial èmfasi en el treball dels artesans autòctons i donant suport a la seva tasca i els seus productes d'alta qualitat.

Estació d'Autobusos Barcelona Nord

Adreça:
C Alí Bei, 80
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Estació d'Autobusos Barcelona Nord
Quan
11/02/2019

Telèfon

Informació:
937065366
Fax:
932656125

M'agrada 3

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix