41è Cros Popular de Sants Memorial Eugeni Giralt

Tornar

Inscripcions per internet del 22 de juliol al 17 d'octubre a www.championchip.cat

Esports. És una de les curses amb més història de Barcelona, ja que té l’origen el 1934.

El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades de Barcelona i amb més història. Va tenir lloc per primera vegada l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers del barri.

La cursa moderna es va recuperar el 1979, i des de llavors s’ha consolidat sense perdre el caràcter de prova popular. Amb el temps s’hi han anat incorporant proves per fer-la accessible a tothom: el Petit Cros, per als més menuts; la Centpeus, per a joves de fins a 14 anys, i el Cros Especial, dues curses adaptades per a persones amb discapacitat psíquica.

A més, la cursa s’ha ampliat amb activitats paral·leles, com el FotoCros, un concurs fotogràfic que des de l’any 2010 premia la millor fotografia de la cursa, i el Cros Solidari, per donar suport a entitats del tercer sector.

Inscriviu-vos-hi per internet a www.championchip.cat.

Horaris


- Inscripcions
Inscripcions per internet a championchip.cat, del 22 de juliol al 17 d´octubre. No es faran inscripcions el mateix dia de la prova.
Inscripcions limitades a 1.714 participants.

- Preus
13 € (cursa general amb xip)
15 € (cursa general sense xip)
3 € (cursa de 7 a 14 anys)
gratuït (curses de 0 a 6 anys i adaptades)

- Prova controlada per xip
El xip es lliurarà el mateix dia de la prova, a partir de les 8.30 h prèvia presentació del justificant d´inscripció. A la prova es pot fer servir el xip groc per part d´aquells corredors que el tinguin.

- El dorsal i la samarreta es podran recollir el divendres 18 d´octubre de 16 a 21 h a l´Estació de Sants, el dissabte 19 d´octubre de 10.15 a 21 h a la Lleialtat Santsenca, i el mateix dia de la prova a partir de les 8.30 h a la Rambla Brasil, prèvia presentació del justificant d´inscripció.

Sortida i arribada: Rambla Brasil amb c. Sants

Adreça:
Rbla Brasil, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants - Badal
Codi postal:
08028
Població:
Barcelona
On
Sortida i arribada: Rambla Brasil amb c. Sants
Quan
20/10/2019

M'agrada 170

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix