‘Rellisquín’. Festival de Cinema i Ciutat

Tornar

Cinema social. Curtmetratges i documentals de menys de 30 minuts, amb una visió històrica o d’actualitat que promouen la reflexió sobre el món que ens envolta.

El Festival Rellisquín se celebra del 5 al 8 d’octubre a diversos espais del Poblenou: Ideal Barcelona, Centre Cívic Can Felipa i MUHNA Oliva Artés.

El festival vol donar veu a experiències d’arreu del món que ens permetin aprendre els uns dels altres per poder viure en unes ciutats més humanes, que posin en valor els seus veïns i veïnes.

S’hi podran veure curts, documentals, animació i cinema experimental sobre la problemàtica mediambiental, la relació entre ciutat i salut, visions sobre la realitat social o la realitat de la immigració entre d’altres temàtiques.

Per assistir a la inauguració del dijous 5 d’octubre a Centre IDEAL enviar un correu electrònic amb nom i cognoms dels assistents a info@festivalrellisquin.org o omplir aquest formulari.

Consulteu la programació.

Horaris

El Rellisquín torna un any més aquesta vegada amb una programació dedicada als curtmetratges i documentals de no més de 30 minuts. Com en altres edicions, conserva una programació molt diversa donada la bona acollida de les edicions anteriors.

El Festival Rellisquín s’inaugura el 5 d'octubre a les 20h al Centre IDEAL, on es projectaran tant curtmetratges de ficció com documentals amb una visió històrica o una crítica a l’actualitat. El festival vol donar veu a experiències d’arreu del món que ens permetin aprendre els uns dels altres per poder viure en unes ciutats més humanes, que posin en valor els seus veïns i veïnes.

Temàtiques com la problemàtica mediambiental, la relació entre ciutat i salut, visions sobre la realitat social i la realitat de la immigració, entre d’altres, quedaran representades en obres de ficció, documental, animació i cinema experimental i es pretén que permetin reflexionar sobre el món que ens envolta. Aquestes obres es projectaran del 5 d'octubre al 8 d’octubre a diversos espais del Poblenou.


Podeu consultar la programació del festival al següent enllaç

A diferents espais del Poblenou

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
A diferents espais del Poblenou
Quan
Des de 05/10/2023 al 08/10/2023

Telèfon

Centraleta:
932562100

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber