22a Edició del "Festival Circorts"

Tornar

La XXII edició del festival Circorts se celebra els dies 18, 19 i 20 de juny a la plaça de les Ceràmiques Vicens. En breu tindreu disponible tota la programació.

Com cada any, durant tres dies, les pistes de circ del carrer Benavent i de la plaça de les Ceràmiques Vicens es tornaran a omplir de vida, somriures i art circense.

Una nova edició d’aquest festival que apropa, de forma gratuïta, aquest art sense fronteres d’edat, llengua o estatus econòmic a tots els públics, alhora que fa una aposta clara per promocionar els artistes emergents el circ de qualitat a tots els públics.

22 anys de circ emergent

El Circorts és un festival de circ, organitzat pel Districte de les Corts, que se celebra a les Corts, concretament al carrer Benavent, que pretén ser punt de referència d’espectacles professionals, defensor del circ emergent, obert a altres disciplines tot interrelacionant diferents llenguatges artístics, amb una amplitud d’horaris per arribar a tots els públics i amb accions de participació per a la dinamització dels serveis i equipaments existents al territori.

A més, al festival hi col·laboren el Casal de Joves de les Corts i l’espai Jovecardí per tal de reforçar els vincles del certamen amb el barri.

Programa: a confirmar

Horaris

Altres

Organitzat per:
Espai Jove Les Corts.

Al carrer Benavent i a la plaça de les Ceràmiques Vicens

Adreça:
C Benavent,
Districte:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Al carrer Benavent i a la plaça de les Ceràmiques Vicens
Quan
Des de 18/06/2021 al 20/06/2021

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix