20a Edició de l'Aparador d'Arts Escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu 'Fica't al SAT!

Tornar

Enguany, hi podrem veure 5 espectacles de teatre, dansa i clown, 3 dels quals estrenes absolutes, posaran de manifest el talent dels barris de Sant Andreu. Així, el SAT! Teatre s'obre a les arts escèniques amateurs i al seu districte amb 5 propostes de proximitat que donaran veu a les entitats del districte per demostrar el seu potencial creatiu.

Inaugurarà l’edició d’enguany l’ Esbart Maragall, entitat que celebra el seu  90 aniversari amb una proposta que pretén homenatjar a les persones que l’han anat configurant al llarg de la seva trajectòria.

Divendres 3 de febrer continua la mostra amb  Sent essència, estrena d’Eva-Maria Sans Blas, escriptora, comunicadora i artista polièdrica. A través dels poemes propis, la fotografia, el collage i la música, la performance convida a l’espectador a una reflexió sobre la seva pròpia essència.

El 14 d’abril la companyia de l’escola de dansa El Magatzem torna al SAT! amb una nova estrena.  Gens parteix de la idea que els valors, morals i també socials, es traspassen de generació en generació. Una peça que compta amb 15 intèrprets dirigits per Albert Garrell, Susana Rodríguez, Jacob Gómez i Natàlia Viñas amb dramatúrgia d’Helena Munné.

Dijous 4 de maig la companyia Amanida Teatral presenta  Pan de migas, un espectacle de clown creat i dirigit per Ariadna Morros, que reflexiona, amb mirada còmica, sobre els canvis que es presenten al llarg de la vida i que cal anar gestionant amb més o menys dificultats i sempre millor amb humor.

Clourà la 20 edició del Fica’t al SAT! una estrena de  Teatre Naia, programada el divendres 5 de maig.  El verí del teatre és una obra de teatre del dramaturg valencià Rodolf Sirera que convida a reflexionar sobre els límits de la interpretació, la moral i la desigualtat social.

Consulta aquí el programa del Fica't al SAT! 2023

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sant Andreu Teatre.
Es venen les entrades a:
Sant Andreu Teatre.
Organitzat per:
Sant Andreu Teatre.
Consell Municipal del Districte de Sant Andreu.

Sant Andreu Teatre

Adreça:
C Neopàtria, 54
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Sant Andreu Teatre
Quan
Des de 13/01/2023 al 05/05/2023

Telèfon

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber