194a edició d’Els Tres Tombs de Sant Antoni

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Festes. La cavalcada estrena recorregut i dona protagonisme al renovat Mercat de Sant Antoni.

La cavalcada d’Els Tres Tombs de Sant Antoni, la més antiga de la ciutat —ja té 194 anys!— estrena un nou recorregut, que donarà protagonisme al renovat Mercat de Sant Antoni. L’acte central d’Els Tres Tombs és la tradicional passada d’animals, formada per cavalls, ases i someres, que recorren els carrers del centre de la ciutat cavalcats o tirant carruatges.

La cavalcada comença a les 10.30 h a la cruïlla de l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Tamarit. La processó farà algunes parades al llarg del recorregut, la primera davant del Mercat de Sant Antoni (10.45 h), on llegirà el pregó Anton Torralba, president de la Federació de Colles de Sant Medir.

La passada continuarà pel carrer del Parlament, la ronda de Sant Pau (on, a les 11.30 h, tindrà lloc la benedicció, davant de l’Escola Pia), els carrers d’Urgell i de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, la plaça de la Universitat, el carrer de Pelai i la Rambla (en sentit descendent).

El retorn tindrà lloc per l’avinguda de les Drassanes i el Paral·lel fins a la plaça de Puig i Cadafalch.

Horaris


La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat –ja té 194 anys!– arrenca a les 10.30 h des de la cruïlla entre l´avinguda del Paral·lel i el carrer de Tamarit. L´acte central és una passada d'animals formada per cavalls, ases i someres que fan un circuit pel centre de la ciutat cavalcades o tirant carruatges. Però la processó fa unes quantes parades de cap a cap de l´extens recorregut: a les 10.45 farà la primera per a la lectura del pregó davant el Mercat de Sant Antoni, que enguany anirà a càrrec de Joan Anton Torralba, president de les Colles de Sant Medir.

Cavalcada:

. 10:30 Concentració: Cruïlla de l'Avinguda Paral·lel i el carrer
Tamarit.
. 10:45 Lectura del pregó: Enguany a càrrec de Joan Antón Torralba,
president de les colles de Sant. Medir. I lliurament de banderes
als participants a la cavalcada.
. 11:00 Sortida de la cavalcada:
. 11:30 Benedicció: Escoles Pias. c/ Ronda de St. Pau 72.

Recorregut: Cruïlla entre l'avinguda del Paral·lel i el carrer Tamarit (sortida) - carrer de Tamarit - Mercat de Sant Antoni (lectura del pregó) – carrer del Parlament - ronda de Sant Pau – carrer d'Urgell – carrer de Floridablanca - ronda de Sant Antoni – plaça de la Universitat – carrer de Pelai – la Rambla (descendent) – Retorn: avinguda de les Drassanes - avinguda del Paral·lel - plaça de Puig i Cadafalch.

Diversos carrers de l'Eixample

Adreça:
Av Mistral, 20
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Diversos carrers de l'Eixample
Quan
19/01/2019

M'agrada 388

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix