El Park Güell

Tornar

  • Park Güell - Febrer 2015
  • Park Güell - Febrer 2015
  • Park Güell - Febrer 2015
  • Park Güell - Març 2014
  • Park Güell - Març 2014

Obert als veïns per facilitar el passeig, la pràctica esportiva i la connectivitat de la zona. No està encara obert per a les visites culturals.

El Park Güell, una de les obres més emblemàtiques d'Antoni Gaudí, és un recinte monumental únic al món.

Més que un parc, és un símbol de Barcelona. El Park Güell, una de les obres més emblemàtiques d’Antoni Gaudí, és únic al món perquè va ser concebut com un recinte monumental on l’entorn natural és inseparable dels elements arquitectònics.

La seva singularitat va ser reconeguda l’any 1969, quan va ser declarat monument historicoartístic d’interès nacional i, sobretot, el 1984, en ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

La seva consideració com a espai monumental de reconeixement internacional no li resta importància com a parc públic, equipat amb totes les instal·lacions i els serveis que el fan adequat per a l’esbarjo del veïnat i de tots els visitants en general.

Des que es va acabar la rehabilitació integral que se’n va fer l’any 2006, hi ha un servei de guia amb el qual es facilita el coneixement del parc a les persones amb discapacitat visual i auditiva.

Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

Titularitat:
Pública
Adreça
C Olot, 7

Telèfon

Tel.:
010
Informació:
937065300 (de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h)

Més informació

Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG
Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix