'Laboratori digital': Taller 'Creació i gestió de contingut a les xarxes socials - Entra al mòn dels Community Manager'

Tornar


Professora: Carolina Gaona

De twitter a facebook passant per moltes de les eines de gestió.
-Estratègies senzilles per conèixer les últimes tendències en comunicació 2.0 i l'apropiació de mètodes efectius de comunicar a internet.
-Creació de continguts en format digital: infografíes, fotografíes, aprofitament de bancs de imatges gratuïtes i amb drets, disseny de cartells, targetes y elements de disseny gràfic.
-Eines 2.0 per optimitzar resultats: eines per monitorar, gestió de plataformes, analítica i mètriques, publicar continguts de manera automàtica.
-Com integrar recursos en línia per potenciar la comunicació: Facebook y Twitter, com fer la gestió, la programació, l'instal·lació d'aplicacions i la personalització de cada canal.
(La idea és aprendre a personalitzar cada canal, automatitzar i aprendre a vincular-lo a diferents plataformes que potenciïn el seu abast).
A qui va dirigit: Persones encarregades de desenvolupar la comunicació digital o que col·laboren en aquestes tasques dins de l'empresa. La formació està orientada a explicar com funcionen els entorns digitals en l'àmbit de la comunicació i com dissenyar un pla eficient de comunicació en Internet.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí.
Inscripcions a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Inscripcions a partir del 9 de setembre de 2019 i fins a 3 dies abans de linici del taller o fins a exhaurir places. En linea o presencialment al centre, de dilluns a divendres de 10 a 21h i dissabtes de 10 a 13h i de 16 a 20h.

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Adreça:
C Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Quan
Del 07/11/2019 al 19/12/2019.

Telèfon

#:
932565000
Fax:
932680825

Xarxes socials

Facebook:
facebook.com/jovesaccioconventbcn

M'agrada 10

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix