'Purificats'

Tornar

LGTBI. Una proposta de La Cremosa que reivindica l’amor, els cossos i el fet d’estimar-se.

Purificats, de Sarah Kane, reivindica l’amor i empra la violència com a metàfora per tal que aquest amor sigui nuclear.

L'obra és una proposta especialment contemporània, perquè desafia els totalitarismes i la violència sistemàtica de la nostra societat neoliberal i perquè reivindica la identitat i l’amor des d’una perspectiva de gènere i LGTBI molt radicals.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Tantarantana Teatre.
Es venen les entrades a:
Tantarantana Teatre.

Estima’m o mata’m.

Tinker regenta una institució on castiga cruelment tot els actes d’amor i on converteix aquells que expressen i fan allò que senten en pacients (malalts), tot deshumanitzant-los. Tot plegat a favor del Sistema, la normativitat i el poder com a mecanismes per al bon funcionament social. Enmig de tanta repressió dos germans bessons, una parella homosexual, un jove esquizofrènic i una dona en un  peepshow encarnen diferents formes d’estimar tot generant una experiència on l’Amor pot sobreviure fins i tot les situacions més extremes i salvatges.

PURIFICATS de Sarah Kane reivindica l’Amor i empra la violència com a metàfora per tal que aquest Amor sigui nuclear. S’erigeix com una proposta especialment contemporània: perquè desafia els totalitarismes i la violència sistemàtica d’aquesta nostra societat neoliberal i perquè reivindica la identitat i l’amor des d’una perspectiva de gènere i LGTBI molt radicals. En un moment on sembla que revisqui una moral perillosament reaccionària, la proposta de La Cremosa reivindica l’amor, els cossos i l’estimar-se per preguntar-nos com pot ser que ens estranyi més aquest amor que no pas la violència.


Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Tantarantana Teatre
Quan
Des de 07/02/2024 al 25/02/2024

Telèfon

Informació:
93 441 70 22

Web

Web venda d'entrades:
http://www.tantarantana.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber