‘Lluna Plena’

Tornar

Drama. L’adaptació teatral d’una novel·la commovedora sobre la vellesa, l’amor i les vides que es mantenen en secret, a recer de tothom.

Sinopsi

En Tetsuo i la Fujiko viuen en una residència per a gent gran des que, uns anys abans, la Fujiko va començar a mostrar símptomes de la malaltia d’Alzheimer. Van unir els seus destins fa més de quaranta anys, per mitjà d’un casament arranjat, van fundar una família i han viscut junts una vida tranquil·la.

Un matí, en despertar-se, la Fujijko no reconeix el seu marit. Inicialment trasbalsat per la situació, en Tetsuo emprèn la tasca de tornar a enamorar la dona que ara el pren només per un estrany amb qui està promesa.

Però, estranyament, la situació actual de la Fujiko provoca que en Tetsuo descobreixi tota una vida oculta d'ella que canvia la visió que tenia del seu matrimoni.

Fitxa artística

Adaptació de la novel·la d'Aki Shimazaki; Traducció: Mercè Ubach; Dramatúrgia i direcció: Àlex Rigola; Repartiment: Andreu Benito, Luisa Castell, Miranda Gas, Pep Munné.

Espectacle en català.

Durada: 75 minuts.

Horaris

En Tetsuo i la Fujiko viuen en una residència per a gent gran des que, uns anys abans, la Fujiko va començar a mostrar símptomes de la malaltia d’Alzheimer. Van unir els seus destins fa més de quaranta anys, per mitjà d’un casament arranjat, van fundar una família i han viscut junts una vida tranquil·la. Un matí, en despertar-se, la Fujijko no reconeix el seu marit. Inicialment trasbalsat per la situació, en Tetsuo emprèn la tasca de tornar a enamorar la dona que ara el pren només per un estrany amb qui està promesa. Però, estranyament, la situació actual de la Fujiko provoca que en Tetsuo descobreixi tota una vida oculta d'ella que canvia la visió que tenia del seu matrimoni.

Fitxa artística:

Adaptació de la novela d'Aki Shimazaki

Traducció: Mercè Ubach

Dramatúrgia i direcció Àlex Rigola

Repartiment: Andreu Benito, Luisa Castell, Miranda Gas, Pep Munné.

Sala Heartbreak Hotel

Adreça:
Carrer de Bacardí, 35
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants - Badal
Població:
Barcelona
On
Sala Heartbreak Hotel
Quan
Des de 02/04/2024 al 02/06/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber