Tallers Oberts Poblenou 2021

Tornar

Exposicions. Descobreix l’art industrial, les arts plàstiques i visuals, el disseny i el pensament crític que creixen al Poblenou.

Ja tenim aquí la 25a edició de #TallersObertsPoblenou, un acte simbòlic d’amor al barri i de resistència. Un conjunt d’accions artístiques arrelades al territori, per crear un relat comú. Els centres artístics que hi participen treballen des de la proximitat i l’intercanvi constant des dels seus diversos nuclis creatius.

L’art industrial, les arts plàstiques, les visuals, el disseny, el pensament crític i la tecnologia al servei de l’art són disciplines que tenen lloc als Tallers Oberts del Poblenou i que tracen una línia horitzontal i col·laborativa estable, important i potent per al barri i per a la ciutat, amb connexions internacionals.

Horaris

Ja tenim aquí la 25a edició #TallersObertsPoblenou, un acte simbòlic d´amor al barri i de resistència. Un conjunt d´accions artístiques arrelades al territori, per crear un relat comú. Els centres artístics que hi participen treballen des de la proximitat i l´intercanvi constant des dels seus diferents nuclis creatius. L´art industrial, les arts plàstiques, les visuals, el disseny, el pensament crític i la tecnologia al servei de l´art són disciplines que tenen lloc als Tallers Oberts del Poblenou i tracen una línia horitzontal i col·laborativa estable, important i potent per al barri i per a la ciutat, amb connexions internacionals.

Programa complet

Diversos espais creatius del Poblenou

Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Diversos espais creatius del Poblenou
Quan
Des de 17/09/2021 al 19/09/2021

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix