Festa de la Bicicleta 2023: Bicicletada

Tornar

Bicicleta. L’esdeveniment popular promou l’ús de la bici i un model de mobilitat segura, sostenible i saludable.

L’11 de juny, la Bicicletada sortirà des del carrer Aragó, entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Sicília, a les 10 h.

El recorregut, d’uns 12 quilòmetres, permetrà als aficionats de la bici pedalar pels districtes de l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí.

La marxa finalitzarà al passeig de Sant Joan on totes les persones participants podran anar a gaudir de la Festa de la Bici.

Horaris

Concentració i Sortida:. Carrer Aragó / Roger de Flor / Sicília

Recorregut:

El circuit ciclista transcorrerà pel carrer d´Aragó fins arribar a la plaça Espanya. Baixarà per l´avinguda del Paral·lel girarà el carrer Floridablanca i per la ronda de Sant Antoni fins a la plaça Universitat. Des d'allí arribarà a la plaça de Catalunya pel carrer Pelai i enllaçarà amb el carrer Fontanella, la plaça d'Urquinaona, el carrer de Trafalgar, i arribarà al passeig Lluís Companys. Allí farà una volta pel carrer del Comerç, els passejos Picasso i Pujades, carrer de Marina fins a l'av. Icària on es farà un gir de 180º, per tornar a pujar Marina fins a Llull fins Badajoz i novament gir a l’esquerra al c. Pujades, i a la dreta al c. Marina fins la rotonda, per agafar c.Almogàvers, fins a Roger de Flor on es gira a la dreta per av. Vilanova i arribar al passeig de Lluís Companys on se celebrarà la Festa de la Bicicleta 2022.

Recorregut 12 quilòmetres


Sortida al carrer d’Aragó amb carrer de Roger de Flor

Adreça:
Carrer d'Aragó, 406 - 408
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Sortida al carrer d’Aragó amb carrer de Roger de Flor
Quan
11/06/2023

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber