“Paisatges desitjats”

Tornar

Exposicions. Obres sobre el viatge, el confinament i el desig dels artistes residents a la Fàbrica de Creació La Escocesa.

“Paisatges desitjats” mostra les obres dels artistes residents a la Fàbrica de Creació La Escocesa de Barcelona creades a partir dels conceptes de viatge, confinament i desig.

Sovint, dels territoris anhelats, dels altres costats de la frontera, només n’obtenim una imatge idealitzada, petits fragments d’una realitat complexa, traduïda pels mitjans de comunicació.

Són aquests fragments, units habitualment per la imaginació de qui habita un territori castigat, el germen que acaba construint el desig de creuar, de trobar-se a l’altre costat una imatge idealitzada d’allò que realment s’hi trobarà.

Horaris


L'exposició mostra les obres dels artistes residents a la Fàbrica de creació la Escocesa de Barcelona a partir del conceptes de viatge, confinament i desig, d´una rabiosa actualitat:
Sovint, dels territoris anhelats, dels altres costats de la frontera, només n´ obtenim una imatge idealitzada, petits fragments d´una realitat complexa, traduïda pels mitjans de comunicació. Són aquests fragments, units habitualment per la imaginació del qui habita un territori castigat, el germen que acaba construint el desig de creuar, de trobar-se a l´altre costat una imatge idealitzada del que realment s´hi trobarà.

Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Adreça:
C la Rambla, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
Quan
Del 09/07/2020 al 27/09/2020.

Telèfon

Informació:
935671110
Oficines:
933162810
Fax:
933162817

M'agrada 68

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix