IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya

Tornar

Edició híbrida (presencial i online)

Cinema. Un festival per a la defensa i promoció dels drets humans a través del cinema.

Neix amb la voluntat d’ estimular el debat i la consciència social de la ciutadania sobre aspectes relacionats amb els drets humans i la justícia global, a través del cinema.  

Una proposta de diferents pel·lícules de qualitat que impactin en la societat, fomentin el debat i la reflexió i reforcin la convivència democràtica. El festival, que s’inicia el 8 d’abril de forma presencial, mostrarà pel·lícules de 22 nacionalitats , la gran majoria estrenes a Catalunya i Espanya. A més, 16 d’elles han estat dirigides per dones.

Amb pel·lícules com Omar i nosaltres (2019), Iranian Lives Matter (2019), L’amor enfront del genocidi (2020) i L’Infern (2019),  es tractaran temes tan urgents i actuals com la migració, el refugi i l’acollida; la pobresa i el dret a una vida digna; l’empoderament femení i les violències vers les dones, i també, els crims

d’Estat.

No us perdeu aquesta primera edició del festival, que presenta dues versions: una de presencial i una altra en línia.


Versió presencial

Del dijous 8 al diumenge 11 d’abril

Barcelona: Cinemes Girona

Girona: Cinema Truffaut

Lleida: ScreenBox Lleida

Sant Feliu de Llobregat: Cinebaix

 

Versió en línia

Del dilluns 12 al diumenge 25 d’abril

A les plataformes:

impactefilmfest.cat

Filmin


Informeu-vos de tots els preus i abonaments al seu web !


Horaris

Altres

Se celebra a:
Cinemes Girona.

El pròxim 8 d’abril s’inaugurarà als Cinemes Girona de Barcelona la primera edició d’IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya. Un nou espai que neix de la mà de l’Associació Impacte. Cinema i Drets humans amb la voluntat d’impactar a través del cinema i generar un debat ric entorn dels drets humans i la justícia global.

Aquesta primera edició serà híbrida. Del 8 a l’11 d’abril les projeccions tindran lloc de manera presencial a quatre ciutats catalanes: Barcelona (Cinemes Girona), Sant Feliu de Llobregat (CineBaix), Girona (Truffaut) i Lleida (ScreenBox). Aquests primers quatre dies de festival comptaran amb la projecció de 10 curtmetratges i 10 llargmetratges i diversos debats i cinefòrums amb experts i membres dels equips de les pel·lícules.

A partir del 12 d’abril i fins al dia 25, IMPACTE! traslladarà la seva programació a Filmin i al web propi del festival, on es podrà gaudir d’una programació ampliada des de casa.

Cinemes Girona

Adreça:
C Girona, 175
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Cinemes Girona
Quan
Des de 08/04/2021 al 25/04/2021

Telèfon

Tel.:
931184531

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix