Festa Major de Gràcia

Tornar

Festes. Serà una festa de caràcter veïnal i caldrà reserva prèvia per participar a les activitats.

La Festa Major de Gràcia comença el 14 d’agost amb el pregó, que es retransmetrà en directe per fer-lo arribar a tots els veïns i veïnes i a tota la ciutadania. Serà una festa de caràcter veïnal i amb tres pregoneres de l’àmbit sanitari: Xènia Sist, infermera de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Maria Teresa Fabregat, infermera del CAP Vila de Gràcia – Cibeles, i Elvira Bisbe, metgessa de l’Hospital de l’Esperança.

Les activitats de festa major tindran un aforament limitat i només s’hi podrà accedir amb reserva prèvia. Tots els actes acabaran com a màxim a les 23.00 hores; per tant, no hi haurà balls ni concerts de nit i matinada.

Els guarnits seran simbòlics i en alçada. Es fomentarà que els veïns i les veïnes puguin guarnir els balcons, les finestres, les portalades i els aparadors de comerços per mantenir aquest tret d’identitat de la festa. No se celebrarà el concurs de guarnits de carrers i places.

D’altra banda, s’està preparant una programació digital per apropar la festa a tota la ciutadania, amb projeccions de documentals, càpsules amb contingut històric de la festa i càpsules informatives amb els protagonistes de la celebració.

Els guarnits també es podran veure a través d’una aplicació mòbil, amb recorreguts de 360 graus.


La Festa Major de Gràcia serà una festa veïnal i amb tres pregoneres de l'àmbit sanitari. Xènia Sist, infermera de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Maria Teresa Fabregat, infermera del CAP Vila de Gràcia-Cibeles i Elvira Bisbe, metgessa de l'Hospital de l'Esperança seran les encarregades del pregó de la Festa Major de Gràcia 2020.

A les activitats únicament s'hi accedirà amb cita prèvia i totes les activitats seran de caràcter veïnal. Es treballa per fer algun espai amb activitats de festa major amb aforament limitat, als quals només es podrà accedir amb reserva prèvia.

Enguany totes les activitats de festa major acabaran, com a màxim, a les 23 hores, per tant no hi haurà balls i concerts de nit i matinada.

Els guarnits seran simbòlics i en alçada. Es fomentarà que els veïns i les veïnes puguin guarnir balcons, finestres, portalades i aparadors de comerços per mantenir l'esperit d'aquest tret d'identitat de la festa. No se celebrarà concurs de guarnits de carrers i places.

La Festa Major de Gràcia destina més recursos per oferir un programa digital per apropar la festa a tota la ciutadania. Hi haurà una programació específica i els petits guarnits també es podran veure a través d'una aplicació mòbil amb recorreguts de 360 graus. Aquesta programació va més enllà de la retransmissió d'actes, s'estan treballant continguts específics com projeccions de documentals, càpsules amb contingut històric de la festa i càpsules informatives amb els protagonistes de la festa.

Moltes activitats seran en format telemàtic per gaudir-la en directe, i la majoria d´elles més endavant en diferit via Youtube. Les activitats es podran seguir a través del canal de Youtube de la Festa Major (@FestaMajordeGràcia) o bé des del canal d´Instagram de Biblioteques de Barcelona (@bibliotequesbcn_casa).

El tret de sortida serà el 14 d'agost amb el pregó, que es retransmetrà en directe per fer-lo arribar a tots els veïns i veïnes i a tota la ciutadania.

Carrers del Barri de Gràcia

Adreça:
C Igualada, 10
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Carrers del Barri de Gràcia
Quan
Del 14/08/2020 al 21/08/2020.

M'agrada 1064

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix