‘Miró-Picasso’

Tornar

Art. L'exposició es pot veure de forma simultània al Museu Picasso i a la Fundació Miró.

Miró-Picasso aborda des de diferents angles les afinitats artístiques de Joan Miró i Pablo Picasso, amb el teló de fons de l’amistat compartida al llarg de cinquanta anys.

És un projecte conjunt i únic del Museu Picasso de Barcelona i de la Fundació Joan Miró que tindrà lloc de manera simultània a les dues institucions, fins al 25 de febrer de 2024.

L’exposició s’organitza al voltant de sis grans eixos cronològics i temàtics i aplega un conjunt de més de 250 obres provinents de col·leccions públiques i privades d’arreu del món, amb l’objectiu de mostrar, un al costat de l’altre, dos artistes que van transformar amb veu pròpia i una intensitat plàstica sense precedents l’art del segle XX.

Més informació al web del Museu Picasso i de la Fundació Miró.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

L’exposició  Miró-Picasso és un projecte conjunt i únic del Museu Picasso de Barcelona i de la Fundació Joan Miró que tindrà lloc de manera simultània a les dues institucions, entre el 20 d’octubre de 2023 i el 25 de febrer de 2024. Joan Miró i Pablo Picasso, que van mantenir una estreta amistat durant més de cinquanta anys, van triar Barcelona per llegar-hi la seva obra en forma de centres d’art monogràfics. 

L’exposició s’organitza al voltant de sis grans eixos cronològics i temàtics i aplegarà un conjunt de més de 250 obres provinents de col·leccions públiques i privades d’arreu del món amb l’objectiu de mostrar, un al costat de l’altre, dos artistes que van transformar amb veu pròpia i una intensitat plàstica sense precedents l’art del segle XX. Des de la trobada el 1917 a Barcelona fins als darrers projectes monumentals, passant per l’episodi del Pavelló de la República Espanyola a París el 1937 o l’interès per la tècnica ancestral de la ceràmica, el visitant descobrirà també com aquests dos artistes i amics van compartir molts moments transcendents de les seves carreres. 

Miró-Picasso s’emmarca dins dels actes de la «Celebració Picasso 1973-2023», que comprèn un total de 50 exposicions dedicades a Picasso que tindran lloc arreu del món entre la tardor de 2022 i la primavera de 2024.

Museu Picasso

Adreça:
Carrer de Montcada, 15 - 23
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 20/10/2023 al 25/02/2024

Telèfon

Centraleta:
93 256 30 00
Reserves:
93 256 30 22
Fax:
933150102

Web

Web venda d'entrades:
https://museupicassobcn.cat/

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber