Grec 2021 Festival de Barcelona: ‘Gran reserva’

Tornar

Espectacles. Els millors moments dels espectacles de Rhum & Cia. tanquen el seu homenatge al pallasso Joan Montanyès, Monti.

Aquests pallassos ens tornen a omplir els gots a vessar amb el seu humor d’anyada, però aquest cop repesquen els millors moments dels espectacles anteriors i els tornen a posar en escena a un ritme frenètic. El resultat és un  Gran reserva que promet despertar el nostre amor per la bogeria i l’absurd, alhora que adorm la nostra part més racional i avorrida.

Mereixedores de tota mena de guardons, les collites anteriors de Rhum & Cia. han obtingut fins i tot un premi Ciutat de Barcelona en la categoria de circ ( Rhumans, 2018), així que què es pot esperar d’un destil·lat de les millors essències aconseguides fins ara? 

Gran reserva promet ser un punt final espectacular a una experiència que va néixer de la voluntat dels integrants de Rhum & Cia. de retre homenatge al desaparegut Joan Montanyès, Monti, un dels grans actors i pallassos del nostre temps.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i Velvet Events, SL.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Rhum & Cia. 

Interpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Jordi Martínez i Piero Steiner 

Direcció musical: Pep Pascual 

Composició musical: Pep Pascual i Mauro Paganini 

Direcció tècnica: Xavi Xipell, Xipi

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Aquests pallassos ens tornen a omplir els gots a vessar amb el seu humor d’anyada, però aquest cop repesquen els millors moments dels espectacles anteriors i els tornen a posar en escena a un ritme frenètic. El resultat és un Gran reserva que promet despertar el nostre amor per la bogeria il’absurd, alhora que adorm la nostra part més racional i avorrida. Mereixedores de tota mena de guardons, les collites anteriors de Rhum & Cia han obtingut fins i tot un premi Ciutat de Barcelona en la categoria de circ ( Rhumans, 2018), així que, què es pot esperar d’un destil·lat de les millors essències aconseguides fins ara? Gran reserva promet ser un punt final espectacular a una experiència que va néixer de la voluntat dels integrants de Rhum & Cia de retre homenatge al desaparegut Joan Montanyès “Monti”, un dels grans actors i pallassos del nostre temps.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona i Velvet Events, SL.

Amb el suport de Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre Joventut de l’Hospitalet, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Principal de Vilanova, Teatre Cirvianum de Torelló, Teatre Monumental de Mataró, Badalona Cultura i l’Institut Català de les EmpresesCulturals.

Agraïments: Montse Colomé, Toni Santos, Sarah Bernardy, Guillem Albà, Martí Torras Mayneris, Rosa Solé, Ramon Ciércoles, Fàtima Campos, Xavier Ribalaygua, Andreu Fàbregas, Jordi Aspa, Elisa Echegaray, Paca Naharro, Magí Serra, Andrés Lima, Marduix Teatre, Ramon Simó i cadascun dels pallassos, músics, tècnics i amics que han treballat amb Rhum & Cia.

Autoria i direcció: Rhum & Cia Interpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Moisès Queralt, Piero Steiner Direcció musical: Pep Pascual Composició musical: Pep Pascual, Mauro Paganini Direcció tècnica: Xavi Xipell “Xipi”.

Teatre Borràs

Adreça:
Pl Urquinaona, 9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Teatre Borràs
Quan
Des de 07/07/2021 al 01/08/2021

Telèfon

Tel.:
902332211
Tel.:
934121582
Fax:
933011968

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix