Els Tres Tombs de Sant Antoni

Tornar

Festes. La de Sant Antoni és la cavalcada d’Els Tres Tombs més antiga de la ciutat.

La cavalcada d’Els Tres Tombs del barri de Sant Antoni arriba aquest gener a la 195a edició. La celebració començarà a les 10.30 hores amb la concentració dels participants a la cruïlla de l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Tamarit.

L’acte central és una desfilada d’animals formada per cavalls, ases i someres que fan un circuit pel centre de la ciutat cavalcats o tirant carruatges. Però la processó fa unes quantes parades durant l’extens recorregut: a les 10.45 hores s’aturarà davant del Mercat de Sant Antoni per a la lectura del pregó, que enguany serà a càrrec d’Emilio J. Zegrí, president de la Federació Catalana d’Hípica. I, com és tradicional, a les 11.15 hores tindrà lloc la benedicció davant de les Escoles Pies (ronda de Sant Pau, 72).

El recorregut de la cavalcada és el següent: cruïlla de l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Tamarit (sortida) – carrer de Tamarit – carrer del Comte Borrell – Mercat de Sant Antoni (lectura del pregó) – carrer del Parlament – ronda de Sant Pau (benedicció) – carrer del Comte d’Urgell – carrer de Tamarit – carrer de Villarroel – carrer de Floridablanca – ronda de Sant Antoni – plaça de la Universitat – carrer de Pelai – la Rambla (descendent) – carrer de l’Hospital – plaça del Pedró – carrer de Sant Antoni – carrer de Manso (fins al Mercat de Sant Antoni).

Horaris


La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat –ja té 195 anys!– arrenca a les 10.30 h des de la cruïlla entre l´avinguda del Paral·lel i el carrer de Tamarit. L'acte central és una passada d'animals formada per cavalls, ases i someres que fan un circuit pel centre de la ciutat cavalcades o tirant carruatges. Però la processó fa unes quantes parades de cap a cap de l'extens recorregut: a les 10.45 pararà davant el Mercat de Sant Antoni per a la lectura del pregó que enguany anirà a càrrec d'Emilio J. Zegrí, president de la Federació Catalana d'Hípica.

Cavalcada:

. 10:30 Concentració: Cruïlla de l'Avinguda Paral·lel i el carrer
Tamarit.
. 10:45 Lectura del pregó: Enguany a càrrec d'Emilio J. Zegrí,
president de la Federació Catalana d'Hípica.
. 11:00 Sortida de la cavalcada:
. 11:15 Benedicció: Escoles Pias. c/ Ronda de St. Pau 72.

Recorregut: Cruïlla entre l'avinguda del Paral·lel i el carrer Tamarit (sortida) - carrer de Tamarit - carrer del Comte Borrell - Mercat de Sant Antoni (lectura del pregó) – carrer del Parlament - ronda de Sant Pau - carrer d'Urgell - carrer de Tamarit - Carrer Villarroel - carrer Floridablanca - ronda Sant Antoni - pl Universitat - carrer Pelai - la Rambla (descedent) - carrer Hospital - plaça del Pedró - carrer de Sant Antoni - carrer de Manso (fins al Mercat de Sant Antoni)

Diversos carrers de l'Eixample

Adreça:
Av Mistral, 20
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Diversos carrers de l'Eixample
Quan
25/01/2020

M'agrada 498

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix