'Músiques mediterrànies i del món'

Tornar

Petits formats. Sis concerts d'estiu al Jardí de Can Verdaguer.

El Jardí del Centre Cívic de Can Verdaguer obre les seves portes per a oferir un cicle de sis concerts de músiques mediterrànies, vingudes de tot el món, i conjunts de petit format durant les tardes d'agost.

Programació:

Dimarts, 2 d'agost, a les 18.00 h.: Davy Lyons, un cantautor d'Irlanda, i Nacho López, un violinista de Lleó, musiquen poemes i poetitzen música.

Dijous, 4 d'agost, a les 18.00 h.: El duet Oller i Guerra interpreta composicions de jazz sota les influències del folk, la música clàssica i la cançó d’autor. Amb Víctor Ollé, piano, i Jaume Guerra, contrabaix i veu.

Dissabte, 6 d'agost, a les 18.00 h : Voleo Duo ofereix un viatge per Llatinoamèrica a base de tangos, boleros i ranxeres amb pinzellades de rock i de reggae. Amb Neus Martinez, veu, i José Miguel Galera, guitarra.

Dimarts, 9 d'agost a les 18.00 h.: La soprano urbana Mònica Mun transforma l'espai en un escenari amb la interpretació de les àries més conegudes de l’òpera.

Divendres, 19 d'agost, a les 18.00 h.: El saxofonista Xavi Plaza uneix forces amb un dels protagonistes de la nova escena del jazz, Camil Arcarazo, per a interpretar estàndards del cançoner nord-americà.

Divendres, 26 d'agost a les 18.00 h.: Carla Sunday, veu, i Arnau Demons, piano, ofereixen un repertori de blues i soul.

Les entrades són gratuïtes i cal fer-ne la reserva.

Podeu consultar més detalls sobre la programació aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Verdaguer.

DIMARTS 2 D’AGOST A LES 18H

DAVY LYONS I NACHO LÓPEZ

Veu i violí

Davy Lyons, cantautor d'Irlanda, i Nacho López, violinista de Lleó. El duo ha estat tocant durant els últims sis anys. Sis anys improvisant, gaudint i aconseguint que els seus concerts siguin sempre diferents. Centrats en les lletres crues de Lyons, es deixen portar i toquen completament en el moment. Poemes posats en música i música posada en poemes. L'oïdor està convidat a escoltar, amb l'oïda i amb el cor, en una experiència compartida, en un viatge interior.

 

DIJOUS 4 D’AGOST A LES 18H

OLLER I GUERRA

Piano, veu i contrabaix

Música íntima, interestel·lar i imprevisible. Aquest duet format per Victor Oller al piano i Jaume Guerra al contrabaix i la veu, interpreta un repertori alegre, introspectiu i eclèctic. Amb el jazz com a punt de partida, aquest tàndem musical es deixa influir pel folk, la música clàssica i la cançó d’autor.

 

DISSABTE 6 D’AGOST

VOLEO DUO

Veu i guitarra

Amb la veu de Neus Martinez i la guitarra de José Miguel Galera, gaudirem d’un concert teatralitzat, un homenatge a la vida i a l'amor, un viatge per Llatinoamèrica. Sonaran cançons cubanes, argentines, mexicanes i xilenes, alternant els clàssics de tota la vida, amb el moviment de la nova cançó llatinoamericana. Bàsicament tangos, boleros, ranxeres i nova cançó, acompanyades per una guitarra i arranjades amb pinzellades tant de rock o reggae, com de rumba o música balcànica, una fusió de cultures.

 

DIMARTS 9 D’AGOST A LES 18H

LA SOPRANO URBANA, Mónica Mun

Òpera de petit format

La soprano urbana transforma qualsevol petit lloc en el major escenari del món. Un balcó, un racó...I des d'aquí la bellesa del quotidià i l'humà es fan ressò en la seva veu, en el seu cos, en la seva ànima. Cançons, textos, òpera, poemes, ens porten de viatge cap a l'amor, l'alegria, la bogeria, la por, la tristesa, la nostàlgia. Gaudirem d’una tarda d’òpera de petit format.

 

DIVENDRES 19 D’AGOST A LES 18H

XAVI PLACE I CAMIL ALCARAZO

Saxo i guitarra

El saxofonista Xavi Plaza uneix les seves forces amb un dels protagonistes de la nova escena del jazz, Camil Arcarazo. En aquesta ocasió tocaran a duet i interpretaran estàndards del cançoner nord-americà. Un concert ple de swing i molta interacció entre la guitarra i el saxo.

 

DIVENDRES 26 D’AGOST A LES 18H

CARLA SUNDAY ¬ ARNAU DEMONS

Blues i Soul

Carla Sunday és una jove cantant de Barcelona amb una veu potent plena de sentiment. Acompanyant al piano Arnau Demons, formen aquest duo amb un repertori elegant i variat entre el Blues i el Soul.

Centre Cívic Can Verdaguer

Adreça:
Carrer de Piferrer, 94*100
Districte:
Nou Barris
Barri:
Porta
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Verdaguer
Quan
Des de 02/08/2022 al 26/08/2022

Telèfon

Tel.:
932768077

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix