Barcelona Dibuixa 2020

Tornar

Festivals. En aquesta edició també s’hi pot participar de manera virtual.

Arriba la desena edició de Barcelona Dibuixa, un festival de participació ciutadana, obert a petits i grans, centrat en la importància del fet de dibuixar.

La gran novetat d’aquesta edició és que, fins al dia 25 d’octubre, la participació també pot ser virtual, a través del web de Barcelona Dibuixa. Cada taller disposa d’un tutorial de l’artista, i es pot fer des de casa i penjar a la pàgina del taller del web.

El festival ofereix 36 tallers gratuïts, en format presencial i virtual, a càrrec de més de trenta artistes, arquitectes, dissenyadors i il·lustradors, i amb presència a cinc districtes (Ciutat Vella, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc i l’Eixample).

Per assistir presencialment als tallers és imprescindible fer una reserva prèvia a través del web del Barcelona Dibuixa, a partir del 16 d’octubre.

barcelona.cat/barcelonadibuixa


Des de casa, des del parc, al museu, a l´escola, al centre cívic, amb amics, en família: dibuixa! Vine al Barcelona Dibuixa o envia´ns els teus dibuixos per la web.

Aquest any, el Barcelona Dibuixa ofereix la possibilitat de participar-hi de forma presencial o virtual. Et proposem 35 tallers amb l´explicació en vídeo dels artistes perquè els facis amb qui vulguis i quan vulguis. No t´oblidis de penjar la foto del teu dibuix a l´apartat de cada taller!

I el 25 d´octubre pots venir a compartir els teus dibuixos amb nosaltres als teus tallers preferits. Allà podràs conèixer al o la tallerista i també rebre el taller si la covid-19 es porta bé i ens deixa fer-lo.

Programa d'activitats

Diferents espais de la ciutat

Adreça:
C Montcada, 21
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
25/10/2020

M'agrada 146

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix