32a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

Tornar

Cinema. Les cartografies són les protagonistes. El cinema pot fer més habitable un espai, un cos, un record?

La 32a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) torna a les sales de projecció i a les places amb una programació que té les cartografies com a espina dorsal.

A través dels ulls de les cineastes seleccionades en aquesta edició habitarem espais i territoris, microcosmos únics i interconnectats.

Programació.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) és una proposta cinematogràfica dissident, feminista i apassionada que contribueix a la recuperació, expansió i reorganització de les múltiples històries del cinema realitzat per dones.

La 32a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) torna a les sales de projecció i a les places amb una programació que té les cartografies com a espina dorsal. A través dels ulls de les cineastes seleccionades en aquesta edició habitarem espais i territoris, microcosmos únics i interconnectats. Les seves mirades fílmiques buscaran il·luminar i reconstruir els angles morts: espais pixelats i inaccessibles com les fronteres i presons, pàgines arrencades dels llibres d’història, desitjos inenarrables que s’escapen a tot relat. Pot el cinema fer més habitable un espai, un cos, un record? Poden les imatges traçar noves cartografies?

Programació Volum I

Filmoteca de Catalunya - Centre d'Arts Santa Mònica - Institut Barri Besòs - Zumzeig Cinecooperativa

Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya - Centre d'Arts Santa Mònica - Institut Barri Besòs - Zumzeig Cinecooperativa
Quan
Des de 21/05/2024 al 07/07/2024

Telèfon

Centraleta:
935 671 070

També et pot interessar...