Barcelona Districte Cultural

Tornar

Espectacles. Nova edició d’aquest festival que programa concerts, espectacles d’arts escèniques i sessions de cinema als centres cívics dels barris.

Del 8 de febrer al 27 d’abril se celebra una nova edició del Barcelona Districte Cultural, amb un programació que inclou 235 funcions per gaudir de manera gratuïta de l’art i la cultura.

Aquestes funcions corresponen a 31 propostes de grups musicals i de companyies d’arts escèniques, a més de tres films d’animació premiats internacionalment. Paral·lelament, algunes d’aquestes propostes aniran acompanyades de col·loquis, xerrades, presentacions i activitats complementàries, i també s’organitzaran sessions especials per a escoles i instituts.

Consulteu la programació i reserveu les entrades.

El 8 de febrer comencem un nou Barcelona Districte Cultural: l’edició número 15 del circuit que porta la cultura als barris amb més de 230 espectacles de lliure accés!

Un total de  31 propostes de grups musicals i de companyies d’arts escèniques  i també tres films d’animació, premiats internacionalment, conformen el que serà la 15a edició del  Barcelona Districte Cultural, el circuit de la xarxa de centres cívics que apropa la cultura als barris.

Tots aquests espectacles i la resta d'activitats gratuïtes les trobaràs a la web del  Barcelona Districte Cultural, des d'on també es pot fer reserva de localitats.

Podeu consultar el programa de febrer a abril al següent enllaç

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Des de 08/02/2024 al 27/04/2024

Telèfon

Tel.:
934322489

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber