Estiu als Museus: Visita guiada a l'exposició "Talking Brains"

Volver

Traductor de google :


Per a infants a partir de 9 anys.

L'exposició de CosmoCaixa "Talking brains" mostra, potser per primera vegada, el llenguatge com un objecte natural, com a objecte de ciència. El nostre cervell, d'una manera única, és un òrgan lingüístic.
El recorregut comença amb una instal·lació anomenada Babel, on s'entra en un petit laberint en què pots sentir la sonoritat de la diversitat de llengües i distingir, entre aquestes, les llengües signades. A través de les pantalles pots veure un cervell "lingüístic", que és igual per a tots els éssers humans.
El nostre cervell és un òrgan que produeix quelcom tan especial com és el llenguatge. A la visita guiada pots fer un recorregut on descobriràs que el llenguatge va més enllà de permetre la comunicació entre els ésser humans. El llenguatge humà traspassa les seves fronteres, "genera pensament" i permet que ens fem preguntes sobre el mateix llenguatge. Té el poder de generar un espai social, ja que amb el llenguatge podem connectar la nostra ment amb la dels altres.
Els nens de tres o quatre anys han adquirit un llenguatge pel simple fet d'haver estat en contacte amb les persones que el parlen o el signen. Encara no en sabem gaire, de com succeeix, per això la lingüística, la biologia, la neurociència i els serveis de salut mental convergeixen per fer front a l'enorme repte d'avui, que és aclarir el que fa que les nostres ments funcionin i que no ho facin igual les que es desenvolupen diferentment en la infantesa o les que fallen a l'edat adulta.

Horarios

Otros

Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona.
Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.
Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Dirección:
C Isaac Newton, 26
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Sant Gervasi - la Bonanova
Código postal:
08022
Población:
Barcelona
Dónde
CosmoCaixa Barcelona
Cuándo
Del 22/06/2017 al 11/09/2017.

Teléfono

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Web

Web venta de entradas:
cosmocaixa.com/agenda

Me gusta 0

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte