Veinte años de la Carrera de Bomberos

Volver

Traductor de google :

Deportes. El 22 de abril miles de atletas participarán en la vigésima edición de la Carrera de Bomberos de Barcelona.

En el 2018 llega una edición de la runnerINN Carrera de Bomberos de Barcelona muy especial, con la celebración de los veinte años de la carrera. Desde 1999, año tras año los bomberos de Barcelona han celebrado una gran fiesta de deporte acompañados de miles de ciudadanos recorriendo las principales calles de nuestra ciudad.

Para el 22 de abril del 2018 se espera que centenares de bomberos y unos quince mil ciudadanos y ciudadanas salgan de nuevo a las calles de Barcelona a disfrutar juntos.

Encontrarás más información en este enlace.

Horarios

Otros

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. I Bombers de Barcelona


La Cursa Bombers de Barcelona es troba en una de les seves millors etapes i el proper 22 d´abril del 2018 celebrarà amb un bon somriure la seva 20a edició.

En una data tan especial, la Cursa buscarà batre el récord de bombers vestits amb l´equip d´intervenció. Per a això, tots aquells bombers que hi estiguin interessats i vinguin d´on vinguin, podran venir a participar-hi. A tots ells, s´espera que al voltant de 15.000 persones els acompanyin a recórrer un fantástic traçat de 10 quilòmetres que travessa alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat.

Reglament
La prova està oberta a tots els ciutadans. El mínim d'edat per participar a la prova és de 16 anys. Els menors de 18 anys (16-17 anys) hauran d'estar autoritzats pels tutors legals.

Distància: 10 km. Homologada per la RFEA.

Fira del corredor
La Fira del Corredor de la runnerINN Cursa Bombers 2018 estarà ubicat al pavelló 8 de la Fira de Barcelona i compartirà espai amb la Fira de Turisme de Barcelona B-Travel.
Tots els inscrits hauran de passar-hi per a recollir recollir el seu dorsal. A més, també podran recollir la samarreta commemorativa de la prova i la bossa del corredor amb alguns obsequis de col·laboradors.

Recollida del dorsal, xip i samarreta
Podràs recollir-ho en l´horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció. Aquests són els horaris disponibles:
A – Divendres 20 d´abril de 10 a 15h
B – Divendres 20 d´abril de 15h a 20h
C – Dissabte 21 d´abril de 10 a 15h
D – Dissabte 21 d´abril de 15h a 20h

Per a recollir el material és obligatori la presentació del DNI o passaport juntament amb el mail de confirmació d´inscripció.

En cas de no poder-hi anar, una altra persona ho podrà fer en nom teu amb una fotocòpia del dni i el comprovant d´inscripció.

Podràs recollir-ho en l´horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció.

En cap cas s´entregaran dorsals el mateix dia de la cursa.

Recorregut:
9:00h / Avinguda Marquès de l'Argentera.
Avinguda Marques de l´Argentera - Pla de Palau - Passeig Isabel II - Passeig Colom - Monument a Colom - Passeig Josep Carner - Avinguda del paral·lel - Carrer Floridablanca - Carrer Urgell - Gran Via de les Corts Catalanes - Plaça Tetuan - Gran Via de les Corts Catalanes
- Carrer de la Marina - Carrer Ausias Marc - Passeig de Sant Joan
- Ronda Sant Pere - Plaça Urquinaona - Via Laietana - Plaça Antoni Lopez - Passeig Isabel II - Pla del Palau - Avinguda Marquès de l´Argentera (meta).

Recorregut per la ciutat

Dirección:
Av Marquès de l'Argentera, 6
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Código postal:
08003
Población:
Barcelona
Dónde
Recorregut per la ciutat
Cuándo
22/04/2018

Me gusta 124

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte