Exposició "Huellas de mujeres geniales"

Volver

Traductor de google :


Aquesta exposició recull el treball i la trajectòria vital de trenta dones en els àmbits de l'activisme polític, l'art, el pensament, l'educació, l'esport i la ciència. Entre elles, Marie Curie, Hannah Arendt, María Zambrano, Ana María Matute, Coco Chanel o Maria Montessori, per exemple, i cinc catalanes, Josefina Castellví, Teresa Claramunt, Ana Matnadze, Victoria Camps i Araceli Segarra.

Sota el títol "Huellas de Mujeres Geniales", la Plataforma d'Associacions de Dones NOSOTRAS fa un homenatge a un nombre simbòlic de dones del segle XX que representen de forma visible les accions de milers de dones per al desenvolupament i evolució de la humanitat.
Les dones han marcat grans fites en la història. Hi ha hagut pioneres excepcionals en tots els camps de la ciència, l'art, la política o l'educació, i molts dels seus èxits han suposat un benefici per a les generacions següents. Malauradament, no sempre són prou coneguts aquests èxits, bé perquè s'ha silenciat la seva tasca pel fet de pertànyer al sexe femení, bé perquè la dona no sempre va tenir la consideració que avui té en les societats occidentals modernes.

Aquesta exposició és una manera més de fer visible les seves accions.

Es poden reservar les visites guiades gratuïtament aquí


Organitzat per: Plataforma Nosotras

Horarios

Facultat de Geografia i Història - UB

Dirección:
C Montalegre, 6
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
El Raval
Código postal:
08001
Población:
Barcelona
Dónde
Facultat de Geografia i Història - UB
Cuándo
Del 09/01/2018 al 29/01/2018.

Teléfono

Teléfono:
934037728
Teléfono:
934037729
Información:
934021100 UB
Fax:
934037733

Me gusta 26

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte