Sapiens

Volver

Traductor de google :

La metodología Sapiens, ideada por Ferran Adrià, aplicada al pan con tomate.

CosmoCaixa ofrece una oportunidad para experimentar de la mano de Ferran Adrià y su equipo, elBulliLab. La exposición “Sapiens. Comprender para crear” hace reflexionar sobre la elaboración del pan con tomate y muestra, después de aplicar una metodología sistemática, cómo podemos llegar a unos resultados sorprendentes e innovadores.

La muestra expositiva parte de un ejemplo de la cocina mediterránea y aparentemente simple como es el pan con tomate para abordar la realidad compleja y plural de su proceso.

Horarios

Otros

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona. Obra Social "la Caixa" i elBullifoudation


La metodologia Sapiens, ideada per Ferran Adrià, aplicada al pa amb tomàquet.

Tots coneixem el potencial creatiu i genial de Ferran Adrià. Ara, juntament amb l´equip d´elBulliLab, està treballant en l´elaboració d´una metodologia, anomenada Sapiens, que permet analitzar, ordenar i, en conseqüència, comprendre, com funciona una disciplina, una marca, un producte... En aquests moments, treballen per aplicar-la a tot un seguit de projectes centrats en l´educació, l´empresa i la innovació.

L´exposició 'Sapiens' es podrà veure per primera vegada al Museu de la Ciència de l´Obra Social "la Caixa". Com a punt de partida utilitza una elaboració tan emblemàtica, i aparentment tan senzilla, com és la del pa amb tomàquet per abordar la realitat complexa i plural del procés que hi ha darrere la restauració gastronòmica.

A partir de l´aplicació del mètode Sapiens a aquest menjar típic de la cuina mediterrània s´aniran coneixent els elements que intervenen en la seva elaboració, com a exemple del funcionament del procés gastronòmic. Així, ens podrem plantejar un seguit de preguntes que aniran trobant resposta a mesura que avancem en l´exposició: Què és un aliment? Què és un producte natural? Què és una elaboració?
És realment fàcil fer pa amb tomàquet?

Els visitants participaran en les diferents propostes que trobaran en el recorregut de l´exposició i així podran comprendre aquesta innovadora metodologia.

Reflexionar prenent com a exemple una cosa tan senzilla i quotidiana com és el pa amb tomàquet, analitzant-ne els ingredients i els processos i alhora fent-los aplicables a qualsevol disciplina, amb l´objectiu de potenciar la creativitat i la innovació, és el que
pretén el millor xef del món.

Comissariat: Ferran Adrià
Organització: Obra Social "la Caixa" i elBullifoudation

CosmoCaixa Barcelona

Dirección:
C Isaac Newton, 26
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Sant Gervasi - la Bonanova
Código postal:
08022
Población:
Barcelona
Dónde
CosmoCaixa Barcelona
Cuándo
Del 16/11/2016 al 31/05/2017.

Teléfono

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Me gusta 0

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte