Espai de creació infantil 'Creactivity'

Volver

Traductor de google :


Per a infants de + de 7 anys.

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook.

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes de 7 a 12 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir. A l'espai Creactivity, els nens juguen amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col·lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

En aquest nou espai, els infants podran treballar i investigar el moviment i la matèria, amb rampes, boles i engranatges, tant en pla vertical com en pla inclinat, treballar amb circuits elèctrics, provar com volen diferents materials amb diferents formes, explorar tècniques creatives audiovisuals...

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors. Amb aquesta manera de treballar es potencia el pensament crític i creatiu.

Horarios

Otros

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Inscripcions a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Dirección:
C Isaac Newton, 26
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Sant Gervasi - la Bonanova
Código postal:
08022
Población:
Barcelona
Dónde
CosmoCaixa Barcelona
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Web

Web venta de entradas:
cosmocaixa.com/agenda

Me gusta 0

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte