Congreso de Tecnología y Autismo

Volver

Traductor de google :

Congresos. El congreso AuTICmo se celebra del 29 de abril al 1 de mayo en CosmoCaixa.

Más de treinta ponentes de cinco países se encontrarán del 29 de abril al 1 de mayo en el espacio CosmoCaixa para poner en común las experiencias, los aprendizajes y los avances en el uso de la tecnología aplicada al autismo, un trastorno que afecta a 1 de cada 150 niños a escala mundial.

Este encuentro tiene entre sus objetivos reunir a personas de todo el mundo relacionadas con el ámbito de la tecnología y el autismo para dar a conocer los recursos existentes en torno a este ámbito de una manera práctica y funcional.

Horarios

Otros

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.


Més de 30 ponents de 5 països es donaran cita del 29 d'Abril a l'1 de Maig a l'espai Cosmocaixa per posar en comú les seves experiències, els seus aprenentatges i els avanços en l'ús de la tecnologia aplicada a l'autisme, un trastorn que afecta a 1 de cada 150 nens a nivell mundial.

Aquesta trobada té entre els seus objectius reunir a persones de tot el món relacionades amb l'àmbit de la tecnologia i l'autisme per donar a conèixer els recursos existents entorn d'aquest sector de forma pràctica i funcional. A diferència d'altres congressos o jornades similars del sector amb un caràcter més científic i de recerca, l'I Congrés auTICmo va destinat a l'aprenentatge i maneig de les tecnologies aplicades a les diferents àrees o persones que intervenen en els TEA. És a dir, la finalitat del mateix és que tant professionals, com a famílies i persones amb TEA, coneguin les possibilitats d'ús donant resposta a 3 principals qüestions:

· Quines eines o solucions hi ha disponibles?
· Quan puc o haig d'usar la tecnologia com a suport?
· Com ho faig?

Ja es troba disponible el Programa a la pàgina web (www.auticmo.com/congreso) on a més de comptar amb la presència de ponents excepcionals tant a nivell nacional com a internacional, s'ofereixen altres activitats complementàries com a tallers formatius de grup reduït, taules de debat i exposició de stands amb productes i serveis relacionats amb la temàtica del congrés.
La filosofia que defineix les característiques de l'esdeveniment parteix del coneixement de totes les àrees relatives als TEA per conèixer el potencial de la tecnologia així com el seu correcte ús de forma eficaç. Per això, s'estableixen quatre àrees temàtiques com a eixos del congrés: Intervenció clínica i pedagògica, Solucions tecnològiques, Emprendimiento i Innovació i Testimoniatges de les famílies.

Amb la posada en comú de totes les experiències i coneixements dels participants es pretén establir nous llaços i sinergies que facilitin al sector el seu desenvolupament de forma conjunta.

CosmoCaixa Barcelona

Dirección:
C Isaac Newton, 26
Distrito:
Sarrià-Sant Gervasi
Barrio:
Sant Gervasi - la Bonanova
Código postal:
08022
Población:
Barcelona
Dónde
CosmoCaixa Barcelona
Cuándo
Del 29/04/2017 al 01/05/2017.

Teléfono

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Web

Web inscripciones:
www.auticmo.com/congreso

Me gusta 0

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte