Park Güell

Volver

Traductor de google :

El Park Güell es una de las obras más emblemáticas de Gaudí.

El Park Güell es una de las obras más emblemáticas de Antoni Gaudí, el sueño de un genio que se ha convertido uno de los símbolos de la ciudad. Símbolo de la Barcelona modernista, invita a entrar en un mundo fantástico donde jardines y arquitectura se funden en un único paisaje. Gaudí es Barcelona. El dragón de mosaico cerámico vigila los visitantes, pendientes de cualquier detalle para descubrir: caracoles, setas, flores, hojas … cada rincón, cada pedazo de parque es un descubrimiento.

Accesibilidad para las personas con discapacidad

Titularidad:
Pública

Horarios


La compra d´entrades per visitar la zona monumental es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària.
Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l´hora d´inici de la franja assignada.
No es permetrà l´accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l´import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar la zona monumental del Park, fer una ruta guiada un cop a l'any per diversos espais de la ciutat i rebre un butlleti amb propostes culturals trimestralment. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona. Cal demanar cita prèvia a travès del 010 o mitjançant el Portal de tràmits

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a la Zona Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 9, on també hi ha l´aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s´hi accedeix per escales mecàniques.

Dirección:
C Olot, 7
Distrito:
Gràcia
Barrio:
La Salut
Código postal:
08024
Población:
Barcelona
Dirección
C Olot, 7

Teléfono

Teléfono:
010
Información:
902 200 302 (de dilluns a diumenge de 9.00 h a 21.00 h)

Más información

Web inglesa:
goo.gl/IjXiFl
Web castellana:
goo.gl/6pgdhL

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte