'Gandules' de verano en el CCCB

Volver

Traductor de google :

Al Pati de les Dones

Cine. Del 8 al 24 de agosto, cada martes, miércoles y jueves, a las 22.00 horas, en el Pati de les Dones. La entrada es gratuita.

Esta nueva edición del ciclo de cine al fresco del Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB) está dedicada a mujeres rebeldes y peligrosas en el mundo del cine. La programación les rinde homenaje a través de películas protagonizadas por mujeres que rompen estereotipos y no responden a las convenciones: femmes fatales, rebeldes cotidianas, madres imperfectas o mujeres violentas son las protagonistas de un programa que incluye filmes de todas las épocas, géneros y nacionalidades.

Se proyectarán filmes como I’m No Angel,  Johnny Guitar, La gran ciutat (Mahanagar), Instinto básico (Basic Instinct), Mommy, Girlhood y El carrer de la vergonya (Akasen Chitai).

Horarios


Torna el cinema d'estiu del CCCB amb una programació dedicada a dones rebels i perilloses en el món del cinema. Les pel·lícules han estat seleccionades per la investigadora feminista María Castejón.

"Les bones noies van al cel, les dolentes a tot arreu". Mae West.

Dones fatals, bruixes, rebels, males mares i esposes, quadrilleres, boges, vampires adolescents... El cinema està ple de dones rebels i perilloses que han destruït els mandats de gènere i han construït nous referents, però que també han hagut de pagar un preu molt elevat pels seus desafiaments.

La programació d'aquest any de Gandules'17 – Gas Natural Fenosa els ret homenatge a través de nou pel·lícules protagonitzades per dones que trenquen estereotips i no responen a les convencions: femmes fatales, rebels quotidianes, mares imperfectes o dones violentes són les protagonistes d'un programa que inclou films de totes les èpoques, gèneres i nacionalitats.

8 agost 2017 "I'm No Angel" Sessió 1: Mae West, la noia dolenta que sempre va anar a tot arreu.
9 agost 2017 "Johnny Guitar" Sessió 2: Rebels clàssiques.
10 agost 2017 "La gran ciutat (Mahanagar)" Sessió 3: Rebels quotidianes.
15 agost 2017 "Instinto básico (Basic Instinct)" Sessió 4: La «femme fatale» moderna. El triomf de la independència i de la sexualitat.
16 agost 2017 "Mommy" Sessió 5: Mares imperfectes (males mares).
17 agost 2017 "Girlhood (Bande de filles)" Sessió 6: Rebels i perilloses de barri. Les noies de la banda.
22 agost 2017 "El carrer de la vergonya (Akasen Chitai") Sessió 7: Prostitutes/putes; l'estigma més perillós.
23 agost 2017 Gandules'17 - Sessió 8 Endevina la pel·lícula!
24 agost 2017 Gandules'17 - Sessió 9 Endevina la pel·lícula!

El fotograma amagat:

Identifica la pel·lícula i endevina la programació de #Gandules17!

Per conèixer les nou pel·lícules que formaran part d'aquest programa us proposem participar en un joc d'endevinalles: «El fotograma amagat». Cada setmana publicarem al compte de Twitter @CCCBAudiovisual un fotograma que pertany a cada una de les pel·lícules. Si ets el primer a endevinar de quina pel·lícula es tracta, podràs guanyar un premi doble: una reserva de dues gandules a la fila central i un regal sorpresa que serà diferent per a cada un dels nou jocs.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Dirección:
C Montalegre, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
El Raval
Código postal:
08001
Población:
Barcelona
Dónde
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Cuándo
Del 08/08/2017 al 24/08/2017.

Teléfono

Teléfono:
933064100
Fax:
933064101

Me gusta 0

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte