The Nose Race

Back

Traductor de google :
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Christmas 2017. A few hours before the year ends you can take part in the last athletics event of 2017 in Barcelona.

On 31 December, thousands of runners will set off at 5.30 pm for one of the most original and festive runs on the sporting calendar. This is a sports event to see out the year and a record number of runners are expected to take part, with nearly 13,000 participants from 55 countries signed up to participate.

The route for this year’s run is the same as the last few years, setting off and finishing in C/ Selva de Mar. Good finishing times are expected and the Spanish record in the women’s event may fall. The organisers have prepared some new features for this edition, such as a fire show at the start/finish line, a fancy dress contest and prize draws for runners.

Check out all the information for the run here.

 

Schedule

Others

Hi col.labora:
Club Natació Montjuïc.
Inscripcions a:
Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell. Inscripcions presencialment - dates per confirmar, a loficina del Club Atletisme La Sansi
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. Inscripcions per internet,: fins les 24 h del 22 de desembre mitjançant el web www.bcn.cat/cursanassos
Informa:
Institut Barcelona Esports.


La Cursa dels Nassos arriba, un cop més, associada al Cap d'Any. La darrera prova atlètica del 2017 tindrà lloc el diumenge 31 de desembre, a les 17.30 hores, amb sortida des del carrer de la Selva de Mar i amb un recorregut urbà de 10 quilòmetres.

Recorregut
Sortida: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina – pg. Garcia Fària – pg. Calvell – c. Llacuna – c. Salvador Espriu – pl. Voluntaris – c. Dr. Aiguader – pl. Pau Vila – pla de Palau – av. Marquès de l´Argentera – pg. Picasso (gir de 180 graus a l´altura del c. Fusina) – pg. Circumval·lació – av. Icària – c. Marina – c. Pallars – c. d´Àlaba – c. Sancho de Ávila – c. Badajoz – c. Bolívia – c. Ciutat de Granada – av. Diagonal

Arribada: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina.

La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 14.000 inscrits.

Lliurament de premis i trofeus
El dia de la cursa es lliuraran tots els premis i trofeus: absoluts, cadira de rodes, discapacitat intel·lectual, discapacitat visual i paràlisi cerebral (d'acord amb el que diu el reglament).

Fira del Corredor: recollida de dorsal, xip i samarreta
Complex esportiu municipal de la Mar Bella ( Av. Litoral 86-96 08005 Barcelona)
Divendres 29 de desembre, 14.00h a 20.00h
Dissabte 30 de desembre, de 10.00h a 20.00h
Diumenge 31 de desembre, de 10.00h a 15.00h (torn matí)

Important: per recollir el dorsal, el xip i la samarreta, cal presentar el comprovant corresponent de la inscripció feta (tant si ha estat presencial com per internet) i el DNI o passaport. En cas que es reculli en nom d'altres persones, cal presentar, també, el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del DNI o passaport d'aquestes persones.

Obsequis per a totes les persones inscrites: Samarreta de màniga llarga, model home i dona.

Campanya de reciclatge del xip blanc
"El teu gest val per dos": gest mediambiental, gest solidari.

Els xips blancs s'han de tornar a l´arribada ja que són de lloguer. Si finalment no es participa a la cursa, el xip blanc continua tenint els mateixos valors: no el llenceu, feu-lo arribar personalment o per correu a Club la Sansi C/ Sant Buenaventura, 35 1er 1ª Lloret de Mar (Girona) 17310

Recollida de roba i calçat esportiu a la fira del corredor amb esport solidari internacional - ESI
Esport Solidari Internacional (ESI) és una fundació esportiva sense ànim de lucre que va néixer amb la voluntat d´ajudar infants i joves que viuen en situació de pobresa i exclusió social.

"Humanitzem l´esport i ajudem els nens i joves sense futur" és un dels lemes principals de l´entitat, que parteix de la idea que la pràctica esportiva és una eina universal a través de la qual els infants i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats i a esforçar-se per un objectiu comú.

D´aquesta manera, l´associació vol ajudar infants i joves a millorar la seva qualitat de vida i la seva formació educativa mitjançant l´esport.

A la Fira del Corredor, l´ESI disposarà d´un espai per recollir material esportiu de segona mà, com ara roba, calçat o pilotes de tot tipus, per fer-lo arribar als seus destinataris.

Divendres 29 de desembre, 14.00h a 20.00h
Dissabte 30 de desembre, de 10.00h a 20.00h
Diumenge 31 de desembre, de 10.00h a 15.00h (torn matí)

Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina

Address:
Pg Taulat, 277
District:
Sant Martí
Area:
El Guinardó
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina
When
31/12/2017

I like 66

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Users who viewed this also viewed...

Share