Paco Ibáñez

Back

Traductor de google :

Music. Paco Ibañez performs at the Teatre Grec as part of the Mas i Mas Festival.

Paco Ibáñez continues to perform on stage and reaches the Teatre Grec to pay homage to the Mediterranean.

Under the stars of the Barcelona sky and surrounded by excellent musicians, Paco Ibáñez and his guitar will be flying through time and space on a voyage around Mare Nostrum, speaking up for humanity in the face of the current barbarity. The voice of Paco Ibáñez opens a mysterious and secret door, the silent and radiant access to poetry, the door to freedom.

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 hores.
Organitzat per:
Grup Mas i Mas.
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Teatre Grec. Els dies de concert, de 18 a 22 hores.


Components:

Paco Ibáñez veu i guitarra, Mario Mas guitarra, Gorka Benítez saxo tenor, Horacio Fumero contrabaix, César Stroscio bandoneó, Pep Pascual efectes sonors , Frederic Amat espai escènic, Jordi Salvadó so, David Bofarull llums.

Sota les estrelles del cel de Barcelona, sobre la catifa vermella Amat i envoltat d'excel·lents músics, Paco Ibáñez, guitarra en mà, sobrevolarà l'espai i el temps en un viatge pel Mare Nostrum que reivindica humanisme enfront de la barbàrie actual. Cançons d'amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, embolcallades en els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristor però també la il·lusió, l'amor i l'esperança. El rei Al-Mu'tamid, Abenámar i els romanços moriscos ens endinsen a l'Al-Àndalus, un recorregut musical pels idiomes que voregen les ribes de la Mediterrània i que ens recorda l'època i el diàleg entre cultures ben diferents. "En Méditerranée", la cançó del seu malaurat amic originari d'Alexandria, Georges Moustaki, serà present en aquest viatge musical. Un espectacle màgic on, com els contes de Scheherezade, la ironia, la tendresa i la realitat de la vida conviuen amb els somnis més intensos. La veu de Paco Ibáñez obrirà aquesta nit per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia, la porta de la llibertat.

Teatre Grec

Address:
Pg Santa Madrona, 36
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble Sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Teatre Grec
When
29/08/2017

Phone number

Information:
933161000
Telephone of information:
933 191 789

I like 0

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share