‘A Christmas Carol’

Back

Traductor de google :

Young children. The traditional play by Charles Dickens is on at the Jove Teatre Regina.

Mr. Scrooge is and old miser who can’t stand Christmas. He works with Bob Cratchit, a good man who loves his family, particularly his son Tim, who is gravely ill.

Heartless Scrooge even rejects his own nephew Fred. But things will change, as a series of ghosts visit him: the ghost of his former business partner Jacob Marley and the ghosts of Christmas Past, Christmas Present and Christmas Yet to Come, which make him change his outlook as he sees what will happen if he carries on with his selfish ways.

A universal classic, the La Trepa company is offering El conte de Nadal at the Jove Teatre Regina.

Schedule

Others

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.


El senyor Scrooge és un vell avar, de caràcter estrany, que no suporta l'alegria de les Festes Nadalenques. Amb ell treballa en Bob Cratchit, un bon home, que s'estima entranyablement la seva família, sobretot el seu fill Tim, que està molt malalt.

L'Scrooge, que no té cap mena de sentiment, rebutja fins i tot al seu nebot Fred. Però aquest any les coses canviaran una mica, doncs se li apareixeran un seguit de fantasmes: el del seu antic soci Jacob Marley i els esperits dels Nadals Passats, Presents i Futurs, que el faran canviar d'opinió, al mostrar-li tot el que passarà si segueix sent una persona egoista.

Mogut per les seves preocupacions socials, Dickens va crear un conte inoblidable. El relat, breu, tendre i emotiu, reflecteix els treballs i els dolors de cada dia, però també els desigs més nobles de bondat i solidaritat, que es revifen a l'entorn del Nadal, una festa que tots assaborim.

Un clàssic de la literatura universal que reivindica, juntament amb la part lúdica i familiar del Nadal, el seu esperit solidari i humà i que la Companyia La Trepa retorna de nou a l'escenari per aclamació popular. Fidel al seu estil, la companyia assumeix el repte de portar a l'escenari el clàssic de Dickens amb professionalitat, dignitat i qualitat, fent un espectacle àgil, tendre, divertit a vegades, sensible i fidel a l'esperit de l'original, que ens aporta una bona dosi de reflexió, barrejada amb entreteniment. Molt adequat per a aquestes dates.

REPARTIMENT:

Mariona Campos, Olga Fañanàs, Gerard Flores, Maties Gimeno, Marc Miramunt, Esther Pérez-Ferrer, Alícia Olivé, Maria Agustina Solé.

EQUIP TÈCNIC:
Escenografia: Tero Guzmán
Disseny Vestuari: Jose Carrasco
Confecció: THEM Barcelona
Coreografies: Esther Pérez
Il·lustració: Ferran Pujol
Disseny Gràfic: Mariona Campos
Disseny il·luminació i so: Francesc Campos.
Producció: Jove Teatre Regina.

Jove Teatre Regina

Address:
C Sèneca, 22
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08006
City:
Barcelona
Where
Jove Teatre Regina
When
From 08/12/2017 to 23/12/2017.

Phone number

Phone:
932181512
Fax:
934150098

Website

x:
www.jtregina.com

I like 10

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share