Hop Festival

Back

Traductor de google :

Shows. This urban dance cycle is on from 9 to 17 December, offering workshops, round tables and talks.

The Hop Festival is a project by El Generador, Art i Creació Cultural, an association which has been promoting contemporary urban dance creation since 2011. This edition offers performances by artists from home and abroad, specialist creation labs, meeting spaces, entertainment and dialogue, as well as dance workshops for all sectors of the public.

As a prelude to the festival, the ‘Camins de creació’ project has been holding sessions at different civic and cultural centres around Barcelona in October and November.

For more information click here.

Schedule


El Mercat torna a acollir el Festival HOP, un projecte impulsat per l'Associació El Generador, Art i Creació Cultural que des de 2011 fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes. El HOP és una plataforma d'investigació, creació, exhibició i difusió que els ballarins/es de les danses urbanes tenen com a punt de trobada per poder desenvolupar i exposar els seus treballs artístics. De la mateixa manera, per a públic, programadors i gestors és una plataforma de referència.

Amb companyies i presència de festivals europeus, el Festival HOP acollirà propostes internacionals, nacionals i locals, laboratoris de creació especialitzats, espais de trobada, d'entrenament i de diàleg, a més de tallers de dansa per a tots els públics.

Durant els mesos d'octubre i novembre es realitzarà el projecte Camins de creació a diferents centres cívics i culturals de Barcelona. La programació estarà formada per exhibicions, workshops i presentació de treballs en procés d'artistes locals i nacionals.

Amb el suport Mercat de les Flors, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, C.C. Casa Rellotge-Pepita Casanelles, C.C. Barceloneta, Auditori Sant Martí i C.C. Tomasa Cuevas - Les Corts.

Programació:

- Dissabte 9 de desembre
20.00 h Espectacle inaugural: Autercie. Cie. Par Terre / Anne Nguyen
Sala MAC
Durada: 50 minuts. Preu: 8 e

- Diumenge 10 de desembre
11.00-12.30 h Taller familiar de hip hop amb SUSANNA AYLLÓN
Sala Pina Bausch. Preu: 3 e
11.00-12.30 h Taller d´esbossos de grafiti amb RUDY ALVARADO
Hall del Mercat de les Flors. Gratuït.
12.30 h MOSTRA JUVENIL DE DANSA URBANA amb: ESCOLA SANT CUGAT,
MUSIQUE DANSA, HIP HOP SCHOOL IRENE PALLARÉS i DOO WAP
Sala MAC. Gratuït.

- Divendres 15 de desembre
20.00-24.00 h TOOL BÄKS. Eines per a la investigació del moviment (entrenament obert) Sala Pina Bausch. Gratuït

- Dissabte 16 de desembre
19.00 h MARTA REGUERA VARELA (Cadis). DeHumans
Sala OM - Institut del Teatre. Gratuït
20.00 h Cicle Mirades Internacionals: Sample Culture + Black Sheep + Aina Lanas + Proposta seleccionada de Camins de Creació.
Sala MAC. Preu: 8 e

- Diumenge 17 de desembre
11.00 h TRANSMISSIONS: Conferència il·lustrada sobre danses urbanes amb GUILLE VIDAL-RIBAS & JAVI CASADO. Sala Pina Bausch. Preu: 3 e
18.00 h Cicle MIRADES INTERNACIONALS: Taula rodona sobre l´actualitat de les danses urbanes en el circuit escènic contemporani , amb els festivals internacionals: Breakin´ Convention, Kalypso, Karavel, Désolé Maman, Shake La Rochelle i
Hop Festival. Sala Pina Bausch. Gratuït.
20.00 h Cicle MIRADES INTERNACIONALS. Nit de clausura: Breakin´ Convention (UK) presenta Inherent de WAYWARD THREAD + Festivals Karavel i Kalypso (França) presenten Untitled de MAZEL FRETEN + Désolé Maman Garde Robe (França) presenta Fighting Spirit de CIE.
PARADOX-SAL + Hop Festival presenta Kintsugi: l'estètica de la imperfecció d´IRON SKULLS CO. Sala MAC. Preu: 8 e.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Address:
Lleida, 59
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
When
From 09/12/2017 to 17/12/2017.

Phone number

Phone:
934261875
Fax:
934260106

I like 22

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share