Earth Fair 2018

Back

Traductor de google :

Fairs. The fair is on in the Parc Central de Nou Barris on 21 and 22 April

Nou Barris is hosting the 23rd edition of the Earth Fair on 21 and 22 April. The fair is organised every year by the Associació Dia de la Terra-Catalunya and is to be held in the Parc Central de Nou Barris.

The fair promotes local production which respects other people and the planet, offering a meeting point for people and collectives which produce or consume according to these principles or which are involved in promoting environmental awareness and activism in favour of responsible and sustainable consumption.

The fair includes the farmers’ market, the artisan market and activities and workshops for the general public.

The programme of activities can be viewed here.

Schedule


La Fira per la Terra, que fins ara se celebrava al passeig de Lluís Companys i el parc de la Ciutadella, comptarà aquest 2018 en la seva estrena a Nou Barris amb el Parc Central, una àrea de sis hectàrees i ben connectada amb el transport públic, i també amb espais del Parc Tecnològic i la seu del Districte. Així, Nou Barris suma un acte més en l´estratègia d´esdevenir una nova centralitat cultural de la ciutat.

Entre les activitats que s´hi duran a terme, destaquen:

- El mercat de pagès, organitzat conjuntament amb Slow Food Barcelona i Ecomercats de l'Empordà. Potenciarà el mercat d'agricultura local, de proximitat (Km 0) i ecològica, amb la participació de més de 100 pagesos, petits productors i artesans de l'alimentació de tot Catalunya que oferiran directament els seus productes als visitants sense intermediaris. Un mercat que, al igual que el model que impulsa el Govern municipal, promociona el producte de proximitat, l´alimentació ecològica i sostenible.

- El mercat d'artesans, amb demostració d'antics oficis i la mostra d'associacions i Ong's. Hi haurà més de 200 artesans i de 100 associacions solidàries, d'energies renovables, ecologia, consum responsable, educació ambiental, etc. que faran difusió del seu treball i activitat. Al mercat també s´hi trobarà menjar ecològic i algunes parades amb plats del món.

- Activitats i tallers d'energies renovables, creixement personal, teràpies alternatives, consum responsable, salut i ecologia. També s´hi faran conferències i tallers per a tota la família, activitats infantils i música d'arreu del món.

Podeu consultar el programa de la fira en aquest enllaç.

Parc Central de Nou Barris

Address:
Pl Major de Nou Barris, 1
District:
Nou Barris
Area:
La Guineueta
Post Code:
08042
City:
Barcelona
Where
Parc Central de Nou Barris
When
From 21/04/2018 to 22/04/2018.

Phone number

Phone:
010

I like 326

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Users who viewed this also viewed...

Jardins de la Torre de Les AigüesRoger de Llúria 56 (Eixample)

Share