Drap-Art

Back

Traductor de google :

Fairs. The Drap-Art market for artistic recycling and sustainable consumption is on in Plaça Reial every Saturday up until 30 June.

The Drap-Art market offers visitors a chance to find all sorts of items made from recycled materials: little steam ships made from food tins; bracelets, necklaces and rings made from forks; jewellery made from coffee capsules; bags made from bicycle tyres; decorative objects made from old vinyl records; earrings made with reels of film and more.

Drap-Art promotes the green economy, helps keep the families of some thirty artists, designers and craftspeople, and offers a professional opportunity for people who have difficulties accessing the regular labour market.

Schedule


El Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum sostenible es realitza a la plaça Reial tots els dissabtes del 24 de març al 30 de juny.

Allà es poden trobar tot tipus d'objectes realitzats amb materials reciclats: petits vaixells a vapor de llaunes de conserva, braçalets, penjolls i anells de forquilles, bijuteria de càpsules de cafè, bosses de neumàtic de bicicletes, objectes decoratius de discos de vinil, robots i llampares d'envasos, arracades de rodets de pel·lícules de fotografia analògiques.

Amb els mercats, Drap-Art promou una economia verda, que permet viure unes 30 famílies d'artistes, dissenyadors i artesans, així com oferir una sortida professional a persones amb dificultats per integrar-se en el mercat laboral convencional, buscant una manera de la vida que està en harmonia amb la seva ètica i el treball que els permet seu gra de sorra per crear un món millor.

Durant tot el mes d'abril realitzaran un especial Sant Jordi amb tallers i activitats.

Dissabte, 24 de març, a les 12h
TALLER DE CLAUER-PASTILLER
Aurora Martínez

Dissabte, 31 de març, a les 12h
TALLER DE MONEDER TETRAPAK O TARGETER
Aurora Martínez

Dissabte, 7 d'abril, 12h
TALLER D'ANIMALS
Silvia de Leonardis

Dissabte, 14 de abril, a les 12h
TALLER DRAC DE SANT JORDI
Silvia de Leonardis

Dissabte, 21 d'abril, 12h
TALLER ROZAS DE SANT JORDI
Silvia de Leonardis

plaça Reial

Address:
Pl Reial, 0
District:
Ciutat Vella
Area:
El Barri Gòtic
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
plaça Reial
When
From 24/03/2018 to 30/06/2018.

Website

Web:
www.drapart.org

I like 28

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share