Christmas Solidarity Walk

Back

Traductor de google :

Christmas 2017. The Christmas Solidarity Walk is on 17 December and rounds off the annual programme of walks in Barcelona. Càritas will be collecting foodstuffs at the starting point.

The Christmas Solidarity Walk is on 17 November and rounds off the annual programme of walks in Barcelona. The event sets off from the Parc de la Ciutadella at 9 am and ends up at the same place after following a 10 km route.

Over the course of 2017 thousands of people have taken part in the walks, an initiative promoting a healthy lifestyle and allowing walkers to discover lesser-known spots around Barcelona.

For the Christmas walk, Càritas will be collecting non-perishable items at the start point. The types of foodstuffs needed and details on the walk can be found here.

Schedule


Lloc de Sortida i arribada: Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l´estàtua del general Prim) (Metro L1 Arc de Triomf i L4 Barceloneta).
Hora sortida: 09:00 a 09:30 h.
Hora límit d´arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 10 km.
Durada aproximada: 3:00 h.
Avituallament i control de pas: Jardins del Clot de la Mel (de 10 a 11:30 h).

Itinerari:
Parc de la Ciutadella, pg. de Circumval·lació, jardins Carles I, Moscou, Ramon Turró, av. Bogatell, av. Icària, pl. Tirant lo Blanc, Salvador Espriu, parc del Poblenou, Jonquera, pl. Julio González, Ramon Turró, jardins de Gandhi, Bac de Roda, av. Diagonal, parc del Centre del Poblenou, Espronceda, jardins del Clot de la Mel (control de pas), rambla Guipúscoa, Escultors Claperós, parc del Clot, Escultors Claperós, torre Agbar, Ciutat de Granada, Tànger, av. Meridiana, parc de l´Estació del Nord, av. Vilanova, arc de Triomf, pg. Lluís Companys i parc de la Ciutadella.

La participació és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia.

- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

- Per donar com a vàlida una participació al Barnatresc cal haver passat el codi de barres del carnet pels lectors situats a la sortida, al control de pas i a l'arribada.

Com aconseguir el carnet Barnatresc:

- Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d´acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d´inscripcions, on una persona reomplirà l´imprès corresponent, li facilitarà el carnet del Barnatresc i el mapa i la informació de la caminada.

- Les persones que han participat a altres caminades del Barnatresc però que no tenen el carnet, les que l´han perdut o extraviat i les que se l'han deixat a casa han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
En el cas de les persones que se l'han deixat a casa caldrà que tinguin en compte que el carnet nou significa la eliminació del vell, per tant, a partir d'aquest moment solament s'haurà de fer servir el carnet nou i eliminar el vell.

Diferents carrers de Ciutat Vella, Eixample i Sant Martí

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Diferents carrers de Ciutat Vella, Eixample i Sant Martí
When
17/12/2017

I like 218

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Users who viewed this also viewed...

Associació d'Entitats Excursionistes del BarcelonèsC Creu dels Molers 6 (Sants-Montjuïc)

Share