Park Güell

Back

Traductor de google :

Park Güell is one of Antoni Gaudí's most emblematic works.

Park Güell is one of Antoni Gaudí icons, the dream of a genius that has become one of the symbols of the city. A symbol of Modernista Barcelona, which invites you to enter a fantastical world where gardens and architecture blend into a unique landscape. Gaudí is Barcelona. The dragon, covered in ceramic mosaic, keeps an eye on the visitors who are on the look out for every last detail: snails, mushrooms, flowers, and leaves. Every nook and cranny of the park leads to a discovery.

Accessibility for people with disabilities

Titularidad:
Pública

Schedule


La compra d´entrades per visitar la zona monumental es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària.
Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l´hora d´inici de la franja assignada.
No es permetrà l´accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l´import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar la zona monumental del Park, fer una ruta guiada un cop a l'any per diversos espais de la ciutat i rebre un butlleti amb propostes culturals trimestralment. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona. Cal demanar cita prèvia a travès del 010 o mitjançant el Portal de tràmits

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a la Zona Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 9, on també hi ha l´aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s´hi accedeix per escales mecàniques.

Address:
C Olot, 7
District:
Gràcia
Area:
La Salut
Post Code:
08024
City:
Barcelona
Address
C Olot, 7

Phone number

Phone:
010
Information:
902 200 302 (de dilluns a diumenge de 9.00 h a 21.00 h)

More information

.:
goo.gl/IjXiFl
.:
goo.gl/6pgdhL

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know

Users who viewed this also viewed...

Share