'El petit príncep'

Back

Traductor de google :
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Shows. The musical show is back in Barcelona for the fourth season running.

Àngel Llàcer, Manu Guix and La Perla 29 return to the Sala Barts with this show telling the universal story of Saint-Exupéry’s  El petit príncep (The Little Prince).

A boy who wants to understand what is hidden inside him travels around various planets ranging from the B-612 asteroid to the Earth. A rose, a geographer, a lamplighter, a king and a fox accompany him to the rhythm of a series of songs to make him discover the value of love and friendship.

For more information click here.

 

Schedule

Others

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


Aquest Nadal torna la màgia al teatre BARTS: El Petit Príncep torna a Barcelona per quarta temporada, després de 300 funcions i més de 150.000 espectadors. Grans i petits podreu gaudir d'aquest musical sorprenent que ens acosta al conte universal de Saint-Exupéry.

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 firmen l'espectacle que ens descobreix la història del Petit Príncep com mai s'havia vist. El viatge d'un nen que vol entendre allò que s'amaga dins seu el farà recórrer diversos planetes des de l'asteroide B612 fins a la Terra. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l'acompanyaran a ritme de cançons per fer-li conèixer el valor de l'amor i l'amistat.

Torna la màgia. Torna El Petit Príncep. Us esperem a BARTS.

L'espectacle compta amb projeccions màgiques per a cada escena, so 360º, una companyia de luxe i unes cançons que us faran volar.

Edat recomenada: a partir de 4 anys. Els menors de 2 anys no paguen entrada (no ocupen seient). Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.

Barts, Barcelona on Stage

Address:
Av Paral.lel, 62
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Barts, Barcelona on Stage
When
From 07/12/2017 to 07/01/2018.

Phone number

Phone:
933248492 Taquilla
Offices:
933248494

I like 6

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share