Redescobrint Barcelona: Visita 'Els engranatges màgics de música, llum i color: la Font Màgica de Montjuïc' Com Funciona Barcelona?

Tornar

Farem turisme de km 0 als nostres barris, dins la nostra mateixa ciutat, per analitzar com fer un ús eficient dels recursos, protegir el medi i adaptar-nos al canvi climàtic.

Coneixerem allò que no veiem de la font més emblemàtica de Barcelona per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona. En aquesta gran font brollen 2.600 litres d´aigua per segon procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d´aigua. Construïda amb motiu de l´Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas amb procediments força artesanals, pot crear fins a trenta jocs d´aigua amb diferents coloracions. Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l´Aigua, SA. En el marc de la 22a Setmana de la Ciència i l´Any Internacional del Turisme Sostenible.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Horaris

Font Màgica - Fonts de Montjuïc

Adreça:
Pl Carles Buïgas, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble Sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Font Màgica - Fonts de Montjuïc
Quan
17/11/2017

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix