Poblenou Urban District

Tornar

Fires. El Poblenou Urban District proposa activitats d’art, de creativitat, gastronomia i música.

Un any més el Poblenou Urban District proposa activitats entorn de l’art, la creativitat, la gastronomia, les arts escèniques i la música. La comunitat creativa del Poblenou obre les portes dissabte, 6 de maig, de 12.00 a 22.00 hores per compartir els seus espais i oferir un ventall ben ampli de propostes culturals. Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues i hotels se sumen a aquesta nova proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per a aquesta ocasió.

A més del que es podrà veure en els diferents espais durant l’Open Day, Poblenou Urban District organitzarà un conjunt d’esdeveniments com són l’Urban District Art Festival, el Makerspaces Circuit i, d’altra banda, també tindrà lloc l’Independent Festival Barcelona Coffee.

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Associació Poblenou Urban District.


La cinquena edició de l'Open Day, que se celebra dissabte 6 de maig, mostra de nou la comunitat creativa de Poblenou que obre les seves portes de 12 a 22h per compartir els seus espais i oferir un ampli ventall de propostes culturals. Galeries d´art, centres de creació, estudis d´artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues i hotels se sumen a aquesta nova proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per aquesta ocasió.

A més del que es podrà veure en els diferents espais durant l´Open Day, Poblenou Urban District organitzarà un conjunt d´esdeveniments com són l'Urban District Art Festival, el Markerspaces Circuit i, d´altra banda, també tindrà lloc el Independent Festival Barcelona Coffee, organitzat per membres de Poblenou Urban District.

L´Open Day es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini de San Miguel i la col·laboració de l´Ajuntament de Barcelona.

El programa complet del Poblenou Open Day es podrà consultar ben aviat a través de la web de l´associació:
www.poblenouurbandistrict.com/openday17

ACTIVITATS DESTACADES

URBAN DISTRICT ART FESTIVAL
El Urban District Art Festival és un festival de cultura contemporània multidisciplinària, comissariat i produït per Poblenou Urban District amb una programació paral·lela a l'Open Day, però que coincideix en el seu objectiu; donar visibilitat a l'art i la creativitat que succeeix al Poblenou.

Localitzat en l´encreuament dels carrers Almogàvers amb Ciutat de Granada, aquest punt de trobada fusionarà art, creativitat, disseny, arquitectura, gastronomia, activitats infantils i actuacions musicals d´artistes destacats.

MARKERSPACES CIRCUIT
Makerspaces Circuit és el primer prototip de Fab City amb una ruta per diferents espais del Poblenou: laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional que obriran les seves portes i oferiran demos de fabricació robòtica, impressió 3D, tall làser i molt més.

INDEPENDENT BARCELONA COFFEE FESTIVAL
A través d´un esdeveniment de dos dies, el festival de cafè vol divulgar la cultura del cafè d´especialitat, creant un fòrum que enforteixi el concepte del cafè, tant a escala nacional com internacional.

Diferents espais del barri del Poblenou

Adreça:
C Pere IV, 228
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Diferents espais del barri del Poblenou
Quan
06/05/2017

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix