Mostra "Boustrophedon" "

Tornar


una mostra que aplega els projectes finals de BAR TOOL, un programa de formació pràctica articulat al voltant de processos de recerca, producció i presentació. Amb vuit mesos de durada, el programa s'adreçava a creadors del camp de l'art i també a participants d'àrees diverses del coneixement, propiciant així un seguit d'intercanvis pluridisciplinaris.

El nom de la mostra, Boustrophēdón, fa referència a una modalitat d´escriptura que consisteix a redactar alternativament cada línia d'escriptura en una direcció diferent de l'anterior, una pràctica especialment habitual en escriptures antigues com ara l'hitita o el grec i el llatí arcaics.

Amb obres de Julia Gorostidi, Tali Serruya, Enea Palmeto, Alejandra Avilés i Ibai Hernandorena, les propostes d'aquests creadors giren en torn a conceptes relacionats amb ocasionar i habitar espais indefinits i limítrofs, generar moments de trobada i col·lectivitat espontanis, repensar la manera com es conformen les identitats en el món contemporani o portar al límit situacions quotidianes.

Horaris

Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani
Quan
Del 20/06/2017 al 23/07/2017.

Telèfon

Telèfon:
932566155

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix