"Grec'18" Festival de Barcelona - Grec Montjuïc: Espectacle "Gala" , de Jérôme Bel

Tornar


Heu estat mai en una d´aquelles gales en les quals els artistes, sovint aficionats, compareixen davant del públic per mostrar el que saben fer? Doncs aquesta mateixa estructura és la d´aquest muntatge coreogràfic, una nova ocasió que Jérôme Bel aprofita per seguir deconstruint, com en propostes anteriors, la representació institucional de la dansa.

Com podem portar al camp de la representació escènica d'individus i cossos que sovint són automàticament descartats per a aquesta funció? Com podem fer servir millor els recursos d'aquest aparell únic, el teatre –amb els seus codis, escenaris, gèneres i professionals– per tal d'eixamplar el perímetre del que pot ser mostrat? No es tracta de jutjar les diferents actuacions, sinó d'adonar-se com el bagatge cultural de cada persona propicia una relació singular amb aquest desig d'alguna cosa més que representa la dansa.

Un workshop organitzat als afores de París va ser la llavor d´aquest espectacle, que retorna al moviment la seva condició política i social i posa de relleu el caràcter intuïtiu i natural de la dansa com a mecanisme d´expressió dels cossos, més enllà de l´art, del virtuosisme i de les tècniques amb què sovint l'identifiquem.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 22/07/2018 al 23/07/2018.

Telèfon

Telèfon:
934261875
Fax:
934260106
Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix