"Grec'18" Festival de Barcelona - El Harlem Jazz Club, al Grec: Concert "Hamsa Hamsa"

Tornar


La tradició musical sefardita i de l´Orient Mitjà, però també el flamenc, el jazz i la música balcànica formen part de l´univers musical dels "Hamsa Hamsa", una formació barcelonina que porta al present ritmes i melodies ancestrals. Bascos, catalans, israelians, francesos... Els músics que componen "Hamsa Hamsa" tenen orígens molt diversos, però un mateix amor per la música d´arrel mediterrània, sigui judeosefardita, àrab i andalusina o flamenca.

Un viatge musical d´orient a occident que ens convida a conèixer, respectar i apreciar els punts en comú d´uns sons que ens parlen de diversitat cultural, però també de ritmes compartits. Un punt de trobada entre tradicions musicals diverses amb el folk, el jazz i l´emoció com a ingredients principals.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Harlem Jazz Club.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Harlem Jazz Club. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona

Harlem Jazz Club

Adreça:
C Comtessa de Sobradiel, 8
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Harlem Jazz Club
Quan
19/07/2018

Telèfon

Telèfon:
933100755
Fax:
933469509
Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

M'agrada 1

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix