"Refugiats, per què?"

Tornar

Exposicions. Mostra fotogràfica per reivindicar el dret d’asil i la defensa dels drets dels refugiats.

Reivindicar el dret d’asil, fomentar l’acollida i generar actituds solidàries cap als refugiats que s’escapen de la violència és imprescindible.

Però és insuficient. Cal treballar sobre les causes que aboquen milions de persones a fugir de casa. No podem deixar que els conflictes s’eternitzin, ni promoure guerres que acaben provocant desastres humanitaris, ni ignorar el patiment de milers de persones en molts llocs del planeta.

L’exposició “Refugiats, per què?” vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers de persones a fugir de casa seva. Perquè ningú no vol ser refugiat.

Horaris


Reivindicar el dret d´asil, fomentar l´acollida i generar actituds solidàries cap als refugiats que s'escapen de la violència, és imprescindible.
Però és insuficient. Cal treballar sobre les causes que aboquen milions de persones a fugir de casa. No podem deixar que els conflictes s´eternitzin, ni promoure guerres que acaben provocant desastres humanitaris, ni ignorar el patiment de milers de persones en molts llocs del planeta.

L´exposició 'Refugiats, per què?' vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers persones a fugir de casa seva. Perquè ningú no vol ser refugiat.

Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi - ESADE

Adreça:
C Marquès de Mulhacén, 40-42
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona
On
Escola Universitària de Turisme Sant Ignasi - ESADE
Quan
Del 20/03/2017 al 02/04/2017.

Telèfon

Telèfon:
932522890
Telèfon:
932522889

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix