Exposició 'Enemic de gàbies. Joaquim Molas i les avantguardes'

Tornar

Es celebra a l'Espai 4


La mostra "Enemic de gàbies. Joaquim Molas i les avantguardes", que es podrà visitar del 23 de maig al 27 d´agost, a la Sala 4, l´organitzen la Generalitat, l´Organisme Autònom de Patrimoni V. Balaguer i l´Aula Joaquim Molas de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, de Vilanova i la Geltrú. En són els comissaris els professors Enric Bou i Jordi Cerdà.

La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, inaugurarà l´exposició el dilluns 22 de maig, a les 19 hores. També parlaran en l´acte el director general de Difusió, Ignasi Genovès, i els comissaris de la mostra Enric Bou i Jordi Cerdà. També assistiran a l´acte la regidora de Cultura de l´Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Teresa Llorens, i la directora de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Montserrat Comas.

L´exposició dona a conèixer la intervenció de Joaquim Molas en la descoberta i l´estudi de les avantguardes literàries i artístiques a Catalunya i en la reivindicació de la modernitat cultural i social. Una tasca a la qual va dedicar molts anys d´estudi i observació i que ja va començar de jove amb els llibres i revistes de la biblioteca del seu pare i posteriorment amb els coneixements que va assimilar durant els estudis a la Universitat de Barcelona i Liverpool.

Horaris

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de l'Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Del 23/05/2017 al 11/06/2017.

Telèfon

Telèfon:
932388091
Fax:
932334010

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix