Concurs 'Escenari Obert: presentació d'una escena'

Tornar


Poden accedir tots els i les artistes i companyies que treballin les arts escèniques. L´objectiu d´aquesta convocatòria és donar suport a la creació emergent.
Les companyies seleccionades podran fer us de les sales d´assaig durant 3 mesos, amb la finalitat de preparar una escena de màxim 20´. Les escenes es presentaran dins de la programació del centre, amb un total de 4 escenes en un mateix dia.
Aquest cicle és una plataforma oberta i participativa on la companyia o artista podrà oferir al públic 20´ de la seva proposta i el públic, d´una manera pro-activa, farà de jurat i les podrà votar.
La proposta seleccionada pel públic accedirà a 3 mesos d´assaig a les sales polivalents, 6 h de suport tècnic, suport en difusió i comunicació amb la finalitat d´exhibir el seu projecte sencer dins.

LES PROPOSTES HAN D´INCLOURE LA SEGÜENT DOCUMENTACIÓ:
Fitxa de la convocatòria degudament emplenada.
Conceptualització del projecte. Material gràfic i/o audiovisual representatiu del projecte que desenvoluparà Currículum de l´artista o companyia Material audiovisual de treballs realitzats amb anterioritat . En el cas que sigui teatre, sense música de fons per no desvirtuar la interpretació dels artistes Qualsevol documentació que es consideri adient i que ajudi a la comprensió del projecte.
Els projectes s´han d´enviar a:
programació@cotxeresborrell.net

La selecció dels projectes estarà a càrrec de l´equip de professionals del centre, s´hauran de presentar a partir del 10 d´octubre fins l´ 1 de novembre Es publicaran els resultats el 10 de novembre. Inici dels assajos el 15 de novembre.
Presentació de l´escena març 2018.

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Centre Cívic Cotxeres Borrell

Adreça:
C Viladomat, 2*8
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Cotxeres Borrell
Quan
Del 10/10/2017 al 01/11/2017.

Telèfon

Telèfon:
933248350
Fax:
933248351

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix