Concurs d'Instagram "#instaGranSTG"

Tornar


De l´1 al 31 de maig, el projecte Radars Sant Gervasi organitza un concurs d´Instagram, #instaGranSTG, adreçat a tots els joves de 12 a 29 anys que visquin o estudiïn als barris de Sant Gervasi, perquè presentin fotografies dedicades a les persones grans veïnes.

La inscripció és gratuïta i pública. Per formalitzar-la es demana que els participants etiquetin les imatges que presentin amb el hastag #instaGranSTG.

Tots els participants hauran d´enviar per correu electrònic a L´Espai Jove Casa Sagnier, espaijove@casasagnier.net, l´original de la fotografia amb una resolució mínima de 2M, durant el període d´inscripció, de l´1 al 31 de maig (ambdós inclosos).

El jurat estarà format per 2 persones relacionades amb l´àmbit de la gerontologia i 2 persones relacionades amb l´àmbit audiovisual. La decisió del jurat serà irrevocable.

El veredicte es farà públic en el marc de la Festa Major de Sant Gervasi. Hi haurà tres premis i el lliurament tindrà lloc als Jardins Sagnier, divendres, 15 de juny de 2018, en el marc de la Festa Major de Sant Gervasi.

Una mostra de les fotografies presentades al concurs formaran part d´una exposició itinerant en els diferents espais de Joves i Persones Grans dels barris de Sant Gervasi.

Podeu consultar les bases aquí

Altres

Se celebra a:
Espai Jove Casa Sagnier.

Espai Jove Casa Sagnier

Adreça:
C Brusi, 51*61
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona
On
Espai Jove Casa Sagnier
Quan
Del 01/05/2018 al 31/05/2018.

Telèfon

Telèfon:
934140195

M'agrada 1

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix