Cicle de conferències' Aula Mediterrània 2017-2018'

Tornar


El programa interuniversitari Aula Mediterrània té l'objectiu de fomentar els estudis sobre la Mediterrània amb una perspectiva el més àmplia i interdisciplinària possible. Iniciat el 2015, és fruit de la col·laboració entre l'IEMed i el món acadèmic.

Les 28 sessions del cicle de conferències que aquest curs 2017-2018 ofereix el programa es caracteritzen per la diversitat de temes i de veus que hi participen, així com pel protagonisme de l´actualitat que viu la regió i que desperta interès no només dins el món acadèmic i dels experts, sinó també en el públic general.

La gestió dels refugiats i de les migracions, la situació a Síria, el paper de països com l´Iran i l´Aràbia Saudita, el fenomen del terrorisme i l´extremisme violent que afecta els joves particularment, o la situació de les llibertats i dels mitjans de comunicació són alguns dels temes sobre els quals els ponents, procedents del món acadèmic, periodístic i de la societat civil, reflexionaran, sense deixar de banda temes relacionats amb la història, els estudis lingüístics, la identitat o la gestió dels recursos naturals.

Consulteu aquí el programa

Horaris

Institut Europeu de la Mediterrània

Adreça:
C Girona, 20
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona
On
Institut Europeu de la Mediterrània
Quan
Del 04/10/2017 al 31/05/2018.

Telèfon

Telèfon:
932449850
Fax:
932470165

Web

Web:
www.iemed.org

M'agrada 9

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix